Stiri despre grila

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tovarăşul Sassu a desăvârşit impasul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tovarăşul Sassu a desăvârşit impasul!

  La data de 11 iunie 2018 publicam pe “adevărul.ro”  editorialul intitulat “Tovarăşul Sassu rezolvă impasul” în care comentam surprinzătoarea şi nu prea revenire în TVR a d-lui Alexandru Sassu.

 • Educaţia cu picioarele de plumb
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia cu picioarele de plumb

  Obsesiv, evaluările naţionale au ajuns - atât în conştiinţa publică, cât şi pentru cei de la Ministerul Educaţiei, inspectorate şi şcoli - momentul fierbinte al fiecărei veri. Momentul „succesului“ sau al propriei decăderi.

 • Joacă de-a testele grilă cu elevii care dau BAC-ul şi Evaluarea Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joacă de-a testele grilă cu elevii care dau BAC-ul şi Evaluarea Naţională

  Ministerul Educaţiei face un pas înapoi în privinţa introducerii controversatelor grile în subiectele de la BAC şi Evaluarea Naţională. Concret, instituţia a retras noile modele de variante de pe site şi a invitat la consultări reprezentanţii elevilor şi ai părinţilor.

 • Ce se mai
întâmplă bun, frumos şi pe bani mulţi în
Televiziunea publică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se mai întâmplă bun, frumos şi pe bani mulţi în Televiziunea publică?

  Începând cu data de 1 octombrie, postul naţional de televiziune a lansat grila de toamnă. Cu două-trei noi emisiuni de divertisment, despre a căror valoare şi impact nu mi-am putut face încă o idee, cu o oarecare schimbare de filosofie în privinţa canalului TVR 1, care nu mai e tocmai unul de informaţii, dar nici generalist nu e, adică nu e în car, nici în căruţă şi, îndeosebi, cu un nou prilej de angajări cu nemiluita.

 • Incompetenţă,
rea-voinţă ori sabotaj de-a dreptul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incompetenţă, rea-voinţă ori sabotaj de-a dreptul?

  La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

 • Starea culturii la Radio România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Starea culturii la Radio România

  Luni, 12 septembrie, a fost lansată grila de programe a Radio România Cultural. Cu doi ani în urmă, am semnalat dispariţia din grilă a Revistei Literare şi mi s-a răspuns că era vorba de programul de vară şi că emisiunea, una din cele mai vechi ale Radioului, va fi reluată în toamnă.

 • Postul MTV România iese din grila RCS&RDS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Postul MTV România iese din grila RCS&RDS

  Postul MTV România nu va mai face parte, începând din data de 8 martie, din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV.

 • Emisiunile de divertisment: mult circ, puţin amuzament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emisiunile de divertisment: mult circ, puţin amuzament

  Grila de vară a posturilor de televiziune în materie de emisiuni de divertisment a demonstrat că Antena 1 a câştigat mai mulţi telespectatori în defavoarea Pro TV, în lupta „orgoliilor“ celor două posturi.

 • Emisiunea „Vine CHEFul“, scoasă temporar din grila Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emisiunea „Vine CHEFul“, scoasă temporar din grila Pro TV

  Emisiunea „Vine CHEFul“ a fost scoasă temporar din grila Pro TV, postul de televiziune programând în locul producţiei un episod din „Ferma Vedetelor“ şi un altul din „Las Fierbinţi“. Renunţarea la show se poate datora rezultatelor slabe înregistrate în dreptul audienţelor de la primul episod.

 • Cu cât vrea Guvernul să majoreze impozitul pe locuinţe şi terenuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu cât vrea Guvernul să majoreze impozitul pe locuinţe şi terenuri

  Impozitul pe locuinţe nu va mai fi limitat la 0,1% din valoarea impozabilă, ci va fi stabilit între 0,08% şi 0,2% de către primării, iar proprietarii care nu îşi îngrijesc casele şi/sau terenurile vor plăti, din ianuarie 2017, un impozit de şase ori mai mare faţă de nivelul standard, potrivit proiectului noului Cod Fiscal.

 • Ce pregăteşte Pro TV pentru anul 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pregăteşte Pro TV pentru anul 2015

  Aleksandras Cesnavicius, Directorul General al Pro TV, afirmă că postul „va reinventa televiziunea în 2015, cu formate renumite la nivel internaţional“ şi că strategia de business vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici.

 • Ce se pierde şi ce se câştigă în meciul Pro TV – Antena 1?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se pierde şi ce se câştigă în meciul Pro TV – Antena 1?

  Toamna la TV se anunţă extrem de interesantă, căci duelul celor două mari posturi rivale e mai aprig ca niciodată. Transferuri importante, producţii noi, reorganizări de grile şi echipe. Acestea sunt coordonatele ultimelor „partide“ disputate între eternele rivale Pro TV şi Antena 1.

 • Grila de toamnă a Antenei 1: postul se aruncă în luptă directă cu Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grila de toamnă a Antenei 1: postul se aruncă în luptă directă cu Pro TV

  Războiul pentru audienţă se prefigurează mai dur ca niciodată în această toamnă. După ce Pro TV şi Kanal D au anunţat care sunt atuurile lor, Antena 1 dezvăluie pe ce mizează în noua grilă: şase producţii majore de divertisment, unele dintre ele urmând să concureze în mod direct cu mari formate de la postul rival Pro TV.

 • Cu
ce „arme“ luptă Pro TV în această toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce „arme“ luptă Pro TV în această toamnă

  Inovaţie cu „parfum local“: aceasta este principala coordonată a grilei de toamnă a postului Pro TV. Formate „reinventate“, un nou show, filme de succes, dar şi un serial turcesc sunt câteva dintre producţiile cu care televiziunea vrea să-şi asigure poziţia de lider în competiţia cu principalul rival, Antena 1.

 • TVR, schimbări majore în grilă de toamnă: TVR 2 devine TVR 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR, schimbări majore în grilă de toamnă: TVR 2 devine TVR 1

  Grila de toamnă a postului naţional de televiziune va suferi modificări radicale, anunţă site-ul paginademedia.ro. Proiectul prevede o serie de mutări ale unor emisiuni de renume de pe TVR 1 pe TVR 2, dispariţia altor producţii, cele două canale urmând să îşi schimbe şi specificul. În aceste condiţii, unele producţii dispar din viitorul proiect.

 • Un austriac vine la cârma programelor Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un austriac vine la cârma programelor Pro TV

  În timp ce Antena 1 pregăteşte în această toamnă o grilă plină de surprize şi de foste vedete Pro TV, postul din Pache Protopopescu va miza pe experienţa unui străin: începând cu 1 iulie, televiziunea are un nou Director de Programe, pe Wolfgang Höfer, un specialist cu o experienţă de 15 ani în piaţa media. Anterior, această funcţie a fost deţinută de Anca Budinschi.

 • VIDEO Premieră media în România: „Epic Show“ a debutat, sâmbătă seară, în exclusivitate pe adevarul.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premieră media în România: „Epic Show“ a debutat, sâmbătă seară, în exclusivitate pe adevarul.ro

  Emisiunea „Epic Show“ a fost difuzată în premieră, sâmbătă seara, pe site-ul adevarul.ro. Cei patru membri ai echipei, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, au tratat, în stilul caracteristic, ironic şi autoironic, diverse subiecte actuale. „Epic Show“ va intra în curând în grila de primăvară a postului Prima TV.

 • Se îngroaşă gluma la
Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se îngroaşă gluma la Prima TV

  „Epic Show“ şi „Ştirile Times New Roman“ sunt cele mai noi producţii umoristice ale postului de televiziune. Show-urile vor avea premiera sâmbătă, 15 martie.

 • Preselecţii pentru „jobul“ de milionar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preselecţii pentru „jobul“ de milionar

  Una dintre cele mai iubite emisiuni din România, „Vrei să fii milionar?“, revine în această primăvară la Prima TV. Emisiunea va prezentată Virgil Ianţu, iar în acest weekend se dă startul preselecţiilor.

 • Adevărul Live: Prima TV întâmpină primăvara cu o nouă grilă de programe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Prima TV întâmpină primăvara cu o nouă grilă de programe

  Postul Prima Tv lansează astăzi, 10 martie, noua grilă de programe, unde fanii postului îşi pot vedea preferaţii în ipostaze noi, dar vor face cunoştinţă şi cu figuri tinere, proaspete şi pline de voie bună. Astăzi, la Adevărul Live, invitaţi au fost Dan Finţescu, Grig Chiroiu, Codruţ Keghes şi Alexandru Constantin, vedete pe care le veţi vedea de luni până vineri în noi formate, gata să aducă divertismentul în casele voastre.

Modifică Setările