Stiri despre grasimi

  253 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Super-alimentele care te scapă de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Super-alimentele care te scapă de calorii

  Ţii diete, verifici cântarul în fiecare zi şi totuşi nu reuşeşti să ajungi la kilogramele dorite? Poate ar fi timpul să incluzi în alimentaţie alimente care ard caloriile. Iată care sunt acestea!

 • Băuturi care ard grăsimile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturi care ard grăsimile

  Dacă vrei să slăbeşti nu este necesar doar să adopţi un regim alimentar echilibrat, ci trebuie să ai grijă şi la ce bei. Iată ce băuturi accelerează arderea grăsimilor.

 • 3 lucruri pe care trebuie să le ştii despre avocado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 lucruri pe care trebuie să le ştii despre avocado

  Sursă de grăsimi sănătoase care, paradoxal, nu îngraşă, avocado are atât de multe atuuri pentru sănătate, încât nu e nevoie de prea multe argumente ca să te convingă să-l incluzi în fiecare zi în dietă. Totuşi, specialiştii îi descoperă mereu noi beneficii.

 • Alimente care scad nivelul trigliceridelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care scad nivelul trigliceridelor

  De fiecare dată când mănânci, organismul transformă caloriile de care nu are nevoie în trigliceride, pe care le eliberează în momentul în care are nevoie de energie. Un nivel prea mare de trigliceride însă este periculos pentru sănătate.

 • De ce avem nevoie de grăsimile „bune”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce avem nevoie de grăsimile „bune”

  Grăsimile sunt, în general, ocolite, fiind considerate vinovate de acumularea kilogramelor în plus, dar şi de creşterea riscului de a suferi de boli cardiovasculare sau diabet. Însă nu toate grăsimile sunt rele! Dimpotrivă, unele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.

 • Cum te ajută spanacul să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută spanacul să slăbeşti

  Frunzele de spanac sunt mai mult decât o sursă modestă de fier. Ele reprezintă una dintre cele mai bune soluţii pentru a scăpa de nevoia de a ronţăi toată ziua ceva şi, în plus, împiedică organismul să absoarbă rapid grăsimile din alimente.

 • Cofeina, inamicul grăsimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cofeina, inamicul grăsimii

  Cofeina din ceaşca zilnică de cafea duce la creşterea metabolismului – deci are un rol important în arderea grăsimilor din organism. Aviz celor obsedate de siluetă!

 • Ce să nu mănânci când eşti răcit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu mănânci când eşti răcit

  Specialiştii spun că sezonul gripei îşi ia avânt în luna februarie şi, dacă până acum s-a vorbit despre ce este bine să mâncăm atunci când suntem bolnavi, este timpul să aflăm şi ce nu trebuie să mâncăm pentru a avea parte de o însănătoşire grabnică.

 • Fructul care te ajută să slăbeşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructul care te ajută să slăbeşti sănătos

  Grăsimile sunt, într-adevăr, o sursă care produce creşterea în greutate. Există însă şi grăsimi bune, care te pot ajuta să slăbeşti. De exemplu, avocado este fructul bogat în calorii care-ţi arde grăsimile.

 • Produsele „light“ – bune sau nu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele „light“ – bune sau nu?

  Dacă suferi de diabet sau ai anumite restricţii alimentare, produsele „light“ pot fi o soluţie. Dar, dacă le cumperi ca să slăbeşti, ai grijă: vei fi tentată să le consumi în exces. Altă capcană sunt băuturile cu „0 zahăr“, care te obişnuiesc cu gustul dulce.

 • VIDEO În post, ar trebui să excludem uleiul de orice fel, recomandă medicul nutriţionist Simona Tivadar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO În post, ar trebui să excludem uleiul de orice fel, recomandă medicul nutriţionist Simona Tivadar

  Mâine începe Postul Crăciunului, iar multe dintre produsele de post de pe piaţă sunt, de fapt, combinaţii de mai multe E-uri. Care sunt alimentele de post cu cele mai multe chimicale şi ce probleme de sănătate pot provoca am aflat de la invitaţii Adevărul Live: Sorin Mierlea, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, şi medicul nutriţionist Simona Tivadar.

 • Autorităţile americane interzic grăsimile artificiale. Margarina şi popcornul, primele care trebuie să-şi schimbe reţetele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile americane interzic grăsimile artificiale. Margarina şi popcornul, primele care trebuie să-şi schimbe reţetele

  Toate produsele fast-food, floricelele de porumb pregătite în cuptorul cu microunde, margarina şi aluatul pre-gătit pentru prăjituri conţin grăsimi trans-artificiale, unul dintre cei mai periculoşi factori care cauzează obezitate şi boli de inimă. Administraţia pentru Produse Alimentare şi Medicamente din Statele Unite ale Americii a decis joi să interzică folosirea folosirea acestor grăsimi, forţând industria alimentară să găsească alternative.

 • Grăsimile bune
pentru organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grăsimile bune pentru organism

  O dietă care are în vedere consumul de grăsimi nesaturate te poate ajuta în încercarea de a diminua nivelul „colesterolului rău” din sânge şi creşterea lipoproteinelor cu densitate mare, cunoscute şi sub numele de „colesterol bun”.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Satisfries", cartofii prăjiţi săraci în grăsimi, lansaţi în SUA

  Un lanţ de restaurante fast-food din SUA a scos la vânzare săptămâna aceasta cartofii prăjiţi care conţin mai puţine grăsimi, denumiţi "Satisfries". Acest nou tip de cartofi are cu o treime mai puţine grăsimi şi cu 20% mai puţine calorii decât cartofii prăjiţi obişnuiţi.

 • Ce să mănânci ca să ai colesterolul mic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci ca să ai colesterolul mic

  Pentru a ţine colesterolul în frâu, nu te baza doar pe medicamente. La fel de important este şi ceea ce mănânci. Află ce alimente te po ajuta!

 • Agenţii economici vor fi obligaţi de Ministerul Sănătăţii să micşoreze conţinutul de sare, zahăr şi grăsimi din alimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţii economici vor fi obligaţi de Ministerul Sănătăţii să micşoreze conţinutul de sare, zahăr şi grăsimi din alimente

  Ministerul Sănătăţii a elaborat proiectul unui program naţional în domeniul nutriţiei. Şefa Direcţiei sănătate publică din cadrul ministerului, Svetlana Cotelea, a spus că programul impune mai multe condiţii pentru producătorii de alimente, cu scopul reducerii numărului cazurilor de afecţiuni cardiovasculare, cancer şi diabet zaharat.

 • Topul obezităţii la români. Ardelenii şi bănăţenii, pe primele locuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul obezităţii la români. Ardelenii şi bănăţenii, pe primele locuri

  Un studiu recent arată că mai mult de jumătate dintre români se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Potrivit statisticilor, o treime din populaţie este supraponderală, iar aproximativ un sfert suferă deja de obezitate. Un top pe regiuni arată că ardelenii, bănăţenii şi oltenii sunt fruntaşi la capitolul obezitate. La polul opus sunt dobrogenii.

 • Ce mănânci când faci sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mănânci când faci sport

  Alimentaţia joacă un rol important, cu atât mai mult dacă persoana practică periodic orice tip de activitate fizică. Descoperă care sunt alimentele pe care trebuie să le eviţi, dar şi cum trebuie să te hidratezi corespunzător atunci când faci sport.

Modifică Setările