Stiri despre grasimi sanatoase

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta care ajută
la controlul stresului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care ajută la controlul stresului

  Există mai multe tipuri de stres. Unul pe care îl presupune, de exemplu, susţinerea unui examen şi care ne poate mobiliza resursele organismului şi altul pe termen lung – stresul cronic – care ne poate afecta sănătatea. Ne poate ajuta alimentaţia la controlul acestuia?

 • Conf.dr. Anca Coliţă: „Copiii
au nevoie de un necesar crescut de proteine, carbohidraţi şi grăsimi sănătoase“. Dieta copilului care face chimioterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conf.dr. Anca Coliţă: „Copiii au nevoie de un necesar crescut de proteine, carbohidraţi şi grăsimi sănătoase“. Dieta copilului care face chimioterapie

  Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, împreună cu Institutul Clinic Fundeni au reluat campania de prevenţie „Asumă-ţi să fii sănătos“. În debutul ei, conf.dr. Anca Coliţă, directorul medical al I.C. Fundeni, vorbeşte despre alimentaţia corectă a copiilor care urmează chimioterapie pentru a trata leucemia acută limfoblastică.

 • Ingrediente inedite şi sănătoase pentru un frappe de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ingrediente inedite şi sănătoase pentru un frappe de vară

  Pe timp de vară, majoritatea consumatorilor de cafea preferă frappeurile în detrimentul băuturii calde. Adăugarea câtorva ingrediente la care probabil nu v-aţi gândit pot face această băutură mult mai sănătoasă.

 • Tratamente naturiste cu avocado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu avocado

  Tratamente naturiste cu avocado sunt o mulţime, fructul fiind bogat în grăsimi sănătoase, vitamine importante şi minerale esenţiale funcţionării optime a organismului. Dincolo de efectele pozitive pe termen lung asupra sănătăţii, avocado şi-a demonstrat eficienţa şi în calitate de remediu rapid în cazul unor probleme supărătoare, precum mirosul neplăcut al gurii sau eczemele.

 • Cinci alimente bogate în grăsimi, sănătoase pentru organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci alimente bogate în grăsimi, sănătoase pentru organism

  Atunci când vrem să slăbim ne gândim de cele mai multe ori că trebuie să evităm orice fel de grăsime. Adevărul este că organismul uman, chiar dacă este supus unei diete, are nevoie de anumite grăsimi pentru a funcţiona în parametrii corecţi.

 • Cum poţi preveni căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi preveni căderea părului

  Ţi se întâmplă să pierzi mai multe fire de păr decât în mod normal (între 50 şi 100 de fire de păr)? Medicii spun că în spatele acestei probleme se pot afla stresul, alimentaţia dezechilibrată şi chiar o afecţiune. Află ce soluţii există!

Modifică Setările