Stiri despre gradina icoanei

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Copiii, invitaţi la Jazz în Grădina Icoanei. Mircea Tiberian şi trupa sa vor ţine un spectacol cu atmsoferă ludică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii, invitaţi la Jazz în Grădina Icoanei. Mircea Tiberian şi trupa sa vor ţine un spectacol cu atmsoferă ludică

  Jazz for Kids este un spectacol interactiv ce va avea loc sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 10:30, în parcul Grădina Icoanei din Bucureşti. Gândit şi articulat de compozitorul şi pianistul de jazz, Mircea Tiberian, concertul oferă copiilor - şi părinţilor, deopotrivă - o întâlnire ludică, interactivă şi plină de ritm cu jazzul şi improvizaţia muzicală, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

 • De la Maidanul Stăpânirii la Grădina
Icoanei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Maidanul Stăpânirii la Grădina Icoanei

  Postul Paştelui s-a deschis cu sărbătoarea Ortodoxiei, procesiunea din parohia Icoanei şi din jurul parcului Grădina Icoanei prilejuindu-ne o trecere în revistă a unor etape istorice ale suburbiei.

 • FOTOREPORTAJ Prin parcurile de Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOREPORTAJ Prin parcurile de Bucureşti

  Reporterii „ADS” au făcut un tur al celor mai verzi oaze din oraş. Plimbări pe bicicletă, cu hidrobicicleta, sărituri pe trambulină, partide de tenis sau fotbal, vizionări de spectacole, le poţi face pe toate în parcurile de cartier sau cele cu renume din Capitală.

 • Buluc de credincioşi la Ziua Ortodoxiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buluc de credincioşi la Ziua Ortodoxiei

  Mii de credincioşi s-au închinat ieri la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Icoanei. Adusă de la Mănăstirea Ghighiu, din judeţul Prahova, icoana va sta şi astăzi în faţa bisericii, iar diseară va fi purtată în jurul Parcului Gradina Icoanei.

 • Unde ieşim în weekend: Barul-grădină din centrul oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde ieşim în weekend: Barul-grădină din centrul oraşului

  La doi paşi de Grădina Icoanei s-a deschis, în locul fostului restaurant Esperanto, localul Shift. Terasa cochetă stă pitită după un gard înalt de fier forjat. Pagodele din curtea casei vechi, precum şi broderiile de pe pereţi, aduc aminte de Maroc. 

 • Vilă de epocă lângă Grădina Icoanei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vilă de epocă lângă Grădina Icoanei

  Casa construită în anul 1920 este situată într-o zonă protejată de Ministerul Culturii. Pe bulevardul Dacia, lângă Grădina Icoanei, se află una dintre cele mai scumpe vile din Bucureşti. Restaurată total în 2009, casa are un preţ de pornire de 2,95 milioane de euro.

Modifică Setările