Stiri despre grace de monaco

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Politică şi delicateţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică şi delicateţe

  GRAŢIE Un moment astral din viaţa prinţesei Grace de Monaco este surprins comprehensiv de regizorul francez Olivier Dahan în filmul omonim, cu australianca Nicole Kidman în rolul titular.

 • Cum poate monarhia să cucerească România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate monarhia să cucerească România

  Monarhia este din ce în ce mai apreciată în România. Conform unui sondaj realizat de INSCOP, la comanda ziarului Adevărul, dacă s-ar organiza un referendum pentru schimbarea formei de guvernământ din republică în monarhie constituţională, 27 % dintre români ar vota pentru.

 • Grace de Monaco - un film pentru 2014 care stârneşte reacţia Principelui Albert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grace de Monaco - un film pentru 2014 care stârneşte reacţia Principelui Albert

  Filmul despre actriţa Grace Kelly, ajunsă Principesă de Monaco prin căsătoria din aprilie 1956 cu Principele Rainier III de Monaco, a stârnit reacţia fiului acesteia, Principele Albert II. Principele afirma ca filmul are inexactităţi istorice. Producătorii au ignorat numeroasele cereri de schimbare în scenariu, iar o serie de secvenţe, declara Albert II de Monaco, sunt pură ficţiune.

 • Nicole Kidman, la al 50-lea film din carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicole Kidman, la al 50-lea film din carieră

  Actriţa australiană Nicole Kidman filmează, la Paris, pelicula „Grace de Monaco“, regizată de cineastul francez Olivier Dahan. Fosta soţie a lui Tom Cruise marchează cu această ocazie şi al 50-lea film din carieră.

Modifică Setările