Stiri despre globurile de aur

  123 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gala Globurile de Aur 2016 va avea loc pe 10 ianuarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Globurile de Aur 2016 va avea loc pe 10 ianuarie

  Cea de-a 73-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 10 ianuarie 2016, a anunţat Hollywood Foreign Press Association (HFPA), organizaţia care decernează aceste trofee.

 • Globurile de Aur 2015: apariţii strălucitoare, decolteuri generoase şi greşeli vestimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2015: apariţii strălucitoare, decolteuri generoase şi greşeli vestimentare

  Globurile de Aur 2015. Considerată o ceremonie „mult mai amuzantă decât Oscarurile“, gala Globurile de Aur a fost şi un eveniment foarte... colorat. Cel puţin din punct de vedere vestimentar, căci starurile au defilat pe covorul roşu în ţinute extravagante şi strălucitoare. Au fost vedete foarte bine îmbrăcate la Globurile de Aur 2015, dar şi câteva erori vestimentare.

 • Câştigători Globurile de Aur 2015. Care au fost marii perdanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigători Globurile de Aur 2015. Care au fost marii perdanţi

  Câştigători Globurile de Aur 2015. Cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globul de Aur a fost una fericită pentru cei ce meritau o victorie, inclusiv actorul american Kevin Spacey, care a câştigat pentru prima dată, deşi a fost nominalizat de opt ori în ultimii ani. Totuşi, nu toţi au fost la fel de norocoşi, printre marii perdanţi numărându-se filmele „The Imitation Game/ Jocul codurilor“ şi „Birdman/ Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“.

 • Globurile de Aur 2015: lista câştigătorilor. „Boyhood“ şi „The Grand Budapest Hotel“, cele mai bune filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2015: lista câştigătorilor. „Boyhood“ şi „The Grand Budapest Hotel“, cele mai bune filme

  Globurile de Aur 2015. „Boyhood/ 12 ani de copilărie“, în regia lui Richard Linklater, a fost desemnat Cel mai bun film-dramă, iar premiul pentru Cel mai bun film-comedie a revenit producţiei „The Grand Budapest Hotel/ Hotel Grand Budapest“, regizată de Wes Anderson. În cadrul celei de-a 72-a ediţii a Globurilor de Aur au fost recompensaţi şi actorii Eddie Redmayne şi Julianne Moore, la categoria Cel mai bun actor, respectiv Cea mai bună actriţă.

 • Globurile de Aur 2015. Care sunt marii favoriţi ai acestei ediţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2015. Care sunt marii favoriţi ai acestei ediţii

  Globurile de Aur 2015 îşi desemnează în această seară câştigătorii. Cu doar câteva ore înainte de anunţarea laureaţilor, presa americană anunţă marii favoriţi din acest an: filmele „Birdman“ şi „Boyhood“, dar şi actorii Jennifer Aniston şi Benedict Cumberbatch.

 • Globurile de Aur: momente memorabile. Kevin
Costner a mulţumit României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur: momente memorabile. Kevin Costner a mulţumit României

  Gala Globurile de Aur 2015, care va avea loc duminică, în Beverly Hills, deschide sezonul marilor gale anuale din lumea filmului, sezon care se va încheia pe 22 februarie, cu Premiile Oscar. „Adevărul“ vă prezintă favoriţii din acest an, dar şi unele dintre momentele memorabile desfăşuraate de-a lungul timpului.

 • Globul de Aur 2015: Jennifer Aniston, prima nominalizare din cariera cinematografică. Lista completă a nominalizărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globul de Aur 2015: Jennifer Aniston, prima nominalizare din cariera cinematografică. Lista completă a nominalizărilor

  Filmul „Birdman“, semnat de regizorul mexican Alejandro González Iñárritu, conduce în topul nominalizărilor la premiile Globul de Aur 2015, cu şapte menţiuni, urmat de „Boyhood“ şi „The Imitation Game“, cu cinci. De asemenea, actriţa americană Jennifer Aniston a primit prima nominalizare din cariera cinematografică, pentru interpretarea din drama „Cake“.

 • Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres

  Actriţa şi regizoarea Jodie Foster (51 de ani) s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, fotografa Alexandra Hedison. Cea din urmă a devenit cunoscută pentru relaţia de trei ani cu prezentatoarea Ellen DeGeneres. Foster şi Hedison şi-au unit destinele la sfârşitul săptămânii trecute.

 • VIDEO Gala Globurilor de Aur, cele mai spectaculoase rochii şi recomandări pentru Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gala Globurilor de Aur, cele mai spectaculoase rochii şi recomandări pentru Oscar

  Rochii decupate, decolteuri generoase şi coafuri simple. Aşa am descrie în câteva cuvinte primul eveniment de mare anvergură din 2014, Globurile de Aur. Care au fost vedetele cel mai bine, dar şi cel mai prost îmbrăcate de la eveniment şi care au întors privirile tuturor, am aflat de la Elena Stoichiţă, sosită direct de la L.A, într-o emisiune moderată de Adriana Mariş, la Adevărul Live.

 • Mădălina Ghenea are o relaţie cu actorul Michael Fassbender
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mădălina Ghenea are o relaţie cu actorul Michael Fassbender

  Fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea, fosta iubită a actorului Gerard Butler, are o relaţie cu un actorul irlandezo-german Michael Fassbender, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din drama „12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave“, scrie presa internaţională.

 • Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audienţe din ultimii zece ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audienţe din ultimii zece ani

  Cea de-a 71-a ediţie a premiilor Globurile de Aur, difuzată, duminică, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audienţe din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie „Los Angeles Times“. O mare parte din acest succes s-a datorat celor două prezentatoare, Tina Fey şi Amy Poehler.

 • Globul de Aur 2014:
Starurile au mereu câştig de cauză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globul de Aur 2014: Starurile au mereu câştig de cauză

  Gala Globul de Aur este adeseori plină de surprize - ca orice ceremonie unde e mare aglomeraţie de celebrităţi pe metrul pătrat – iar cea de-a 71-a ediţie nu a făcut excepţie. De la câştigători mai mult sau mai puţin apreciaţi şi discursuri ciudate, până la glume „deocheate“ şi apariţii strălucitoare pe covorul roşu, Globurile de Aur au asigurat o doza de entertainment necesară începutului de an.

 • Cei mai sexy bărbaţi la gala Globul de Aur 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai sexy bărbaţi la gala Globul de Aur 2014

  Cum cele mai frumoase şi mai elegante femei din lumea filmului şi-a divertismentului au epatat cu ţinutele lor diafane, preţioase şi surprinzătoare, nici bărbaţii de succes nu s-au prezentat mai prejos.

 • FOTO Bine sau prost
îmbrăcate la Globurile de Aur 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Bine sau prost îmbrăcate la Globurile de Aur 2014

  Rochiile decupate, cu decolteuri generoase şi fără bretele au fost preferatele artistelor, pe covorul roşu, la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, gala Globurilor de Aur.

 • Inundaţie pe covorul roşu la gala Globul de Aur 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inundaţie pe covorul roşu la gala Globul de Aur 2014

  Un dispozitiv de protecţie contra incendiilor a inundat, duminică după-amiază, covorul roşu pe care urmau să defileze vedetele participante la cea de-a 71-a ediţie a galei Globul de Aur.

 • Leonardo DiCaprio, „taxat“ la Globul de Aur pentru „dependenţa“
sa de modele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leonardo DiCaprio, „taxat“ la Globul de Aur pentru „dependenţa“ sa de modele

  Ceremonia Globul de Aur 2014 nu a fost lipsită de momente şi replici amuzante, iar prezentatoarele galei, actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, au avut o contribuţie importantă. Căci cine altcineva în afară de Tina Fey (vedeta serialului „30 Rock“ – n.r.), ar fi putut face glume despre Leonardo DiCaprio şi vaginul uui topmodel?

Modifică Setările