Stiri despre glazura

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se face tortul „Tabla de şah“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face tortul „Tabla de şah“

  Se crede că şahul a apărut prima dată în India, de unde s-a răspândit treptat în întreaga lume. În Evul Mediu era considerat un joc de elită, interzis de Biserică pentru câteva secole. Dacă vrei să creezi acelaşi efect cu un desert delicios, încearcă această reţetă de tort cu blat tablă de şah, bun pentru jocul în bucătărie, dar şi mai bun de mâncat!

 • Negresă de post, reţeta simplă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negresă de post, reţeta simplă

  În zilele de post de peste an, încearcă un desert simplu, care se poate prepara şi fără lapte. Iată cum se prepară negresa de post!

 • Chec cu smochine, desertul irezistibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chec cu smochine, desertul irezistibil

  Sunt unele dintre cele mai vechi fructe, fiind des pomenite în Biblie. Cu mult timp înainte să fie descoperit zahărul erau folosite pentru a îndulci prăjiturile. Ca să te convingi cât de dulci sunt smochinele încearcă şi tu această reţetă.

 • Prăjitură cu ciocolată şi rom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu ciocolată şi rom

  Un zâmbet încălzeşte inimi şi suflete. Primăvara încălzeşte şi sufletul şi casa. O prăjitură cu ciocolată şi rom cu siguranţă va încălzi inimile unor oameni în goană după deserturi preparate cu dragoste.

 • Cum prepari cele mai gustoase mere caramelizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum prepari cele mai gustoase mere caramelizate

  Merele în glazură de caramel sunt unele din acele lucruri cu care te distrezi mai mult când le faci decât atunci când le mănânci. Este ideal să le prepari împreună cu copiii.

 • Cum să prepari un somon glazurat absolut delicios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari un somon glazurat absolut delicios

  Nu există prea multe feluri în care să poţi găti somonul. Fie că-l pui pe grătar, în lasagne sau alte paste, somonul este alegerea perfectă pentru o cină reuşită. Iată şi varianta glazurată a somonului care se poate găti foarte repede pentru o cină romantică

 • Cum să găteşti checul cu lămâie perfect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să găteşti checul cu lămâie perfect

  Lămâia nu este neapărat un fruct pe care să-l consumi cu plăcere. Dar atunci când intră în combinaţia cremelor, prăjiturilor şi, în cazul nostru, al checurilor, nu există fruct mai apreciat pentru aroma şi savoarea pe care o oferă.  O abundenţă de sirop puţin înţepător care înmoaie un chec delicios este combinaţia perfectă.

Modifică Setările