Stiri despre ginkgo biloba

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai populară plantă pentru îmbunătăţirea memoriei are o listă lungă de efecte adverse. La ce riscuri serioase se expun femeile gravide şi bătrânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai populară plantă pentru îmbunătăţirea memoriei are o listă lungă de efecte adverse. La ce riscuri serioase se expun femeile gravide şi bătrânii

  Recunoscută pentru capacitatea ei de îmbunătăţire a atenţiei, capacităţii de concentrare şi memoriei, dar şi pentru ameliorarea unor multiple afecţiuni, de la tulburările de circulaţie cerebrală şi cele de fertilitate până la psoriazis, vitiligo şi răul de înălţime, Ginkgo biloba este considerată de unii un fel de panaceu natural. Chiar dacă intră în categoria remediilor naturiste, planta are o serie de contraindicaţii.

 • 4 plante medicinale care ne protejează creierul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 plante medicinale care ne protejează creierul

  Depresia afectează tot mai multe persoane din întreaga lume. Pentru protejarea creierului, îmbunătăţirea memoriei şi a concentrării, specialiştii recomandă câteva plante medicinale.

 • Remedii cu efect tonic cerebral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii cu efect tonic cerebral

  Anumiţi compuşi din plantele medicinale, precum rozmarinul, ginsengul, ginkgo biloba, din lăptişorul de matcă sau din ceaiul verde, contribuie la îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale.

 • Remedii naturale benefice pentru astmatici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale benefice pentru astmatici

  Pentru o respiraţie mai bună, astmaticii trebuie să urmeze întocmai recomandările medicului. În paralel cu tratamentele alopate pot încerca remedii naturiste care le îmbunătăţesc calitatea vieţii.

 • Cinci beneficii ale extractului de ginkgo biloba
în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci beneficii ale extractului de ginkgo biloba în sezonul rece

  Ginkgo biloba, supranumit şi „arborele miracol“, salvează în fiecare an vieţile a milioane de oameni, datorită acţiunilor benefice în afecţiunile cardiovasculare, ce reprezintă cauza de mortalitate numărul 1 la nivel mondial. În ţări precum Germania şi Franta, ginkgo biloba este cel mai folosit remediu natural.

 • Cele
mai puternice calmante naturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai puternice calmante naturale

  Stresul, anxietatea şi depresia sunt la ordinea zilei într-o societate grăbită, tot timpul pe fugă. Tratamente există, însă de multe ori efectele adverse nu sunt tocmai plăcute. Din acest motiv, medicina naturistă vine în sprijinul persoanelor care se confruntă cu situaţii stresante cu remedii eficiente şi rapide. Cele mai puternice calmante naturale pot fi găsite în propria locuinţă, pe raftul cu ceaiuri, de prea multe ori ignorat.

 • Strategia de dezvoltare a oraşului, făcută pe genunchi. Cum a ajuns Râmnicu Vâlcea să aibă ieşire la Marea Neagră şi Ginkgo Biloba în parc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strategia de dezvoltare a oraşului, făcută pe genunchi. Cum a ajuns Râmnicu Vâlcea să aibă ieşire la Marea Neagră şi Ginkgo Biloba în parc

  Strategia de dezvoltare pentru 2014-2016 a municipiului Râmnicu Vâlcea tinde să devină un document ştinţifico-fantastic. Cei care au citit studiul postat pe site-ul primăriei au constatat cu stupoare că Râmnicul are, mai nou, ieşire la Marea Neagră şi Ginkgo Biloba în parc. În plus, printre priorităţile primăriei ar trebui să se numere, de exemplu, realizarea unui circuit de Formula 1 sau achiziţionarea unei telegondole.

 • Dificultate de concentrare. Remediile care pun mintea la treabă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dificultate de concentrare. Remediile care pun mintea la treabă

  De câte ori nu ţi s-a întâmplat să-ţi zboare mintea atunci când aveai cea mai mare nevoie de ea: să rezolvi o urgenţă de serviciu, să înţelegi mesajul unei fraze laborioase, să scrii o adresă sau chiar o banală felicitare, să-ţi aminteşti o figură, un nume etc? Există soluţii naturale pentru asemenea probleme

 • Cele mai bune plante care combat problemele sexuale masculine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune plante care combat problemele sexuale masculine

  După 50 de ani, ba chiar şi mai devreme, bărbaţii resimt procesul de înaintare în vârstă în special în sfera performanţelor sexuale. Mulţi îşi doresc să încerce mica pilulă albastră, însă aceasta are reacţii adverse importante. De ce nu ar încerca remediile naturale, la fel de benefice, dar mai puţin riscante?

 • Top 3 antidepresive naturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 antidepresive naturale

  Te confrunţi cu o stare accentuată de oboseală ori simţi că nu mai ai puterea de a duce la îndeplinire sarcinile zilnice? Este posibil să suferi de o formă uşoară de depresie. Iată câteva remedii naturiste care îţi vor reda starea de bine.

 • Plante cu efect tonic pentru memorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante cu efect tonic pentru memorie

  Preparatele din plante îmbunătăţesc activitatea creierului prin stimularea circulaţiei sanguine la nivel cerebral şi ţin sub control factorii vinovaţi de alterarea memoriei, cum sunt stresul şi tulburările de somn.

Modifică Setările