Stiri despre gimnaziu

  141 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oferta de toamnă: măr + lecţie de săpat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta de toamnă: măr + lecţie de săpat

  Programul „Fructe în școli“ îi duce pe elevi în livezi sau la grădinărit. Din toamnă, elevii de gimnaziu primesc câte un măr, potrivit unui program european de încurajare a consumului de fructe în şcoli. În schimb, copiii vor face practică în grădină.

 • Cum îşi fac reclamă liceele din Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îşi fac reclamă liceele din Reşiţa

  Balurile, trupele de teatru sau cercurile de dezbateri sunt „cârligele” prin care şcolile bune îşi atrag viitori elevi. Liceul „Traian Vuia” este primul care a organizat anul acesta trei zile de „Porţi Deschise” pentru tinerii de la gimnaziu.

 • Copilul tău învaţă lecţii de pe vremea bunicii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilul tău învaţă lecţii de pe vremea bunicii

  Unele opere literare se învăţau la gimnaziu în 1954. Aceleaşi texte au trecut şi în programa din anii ’80 şi sunt studiate şi în prezent. Elevii claselor de gimnaziu învaţă şi acum opere literare obligatorii în urmă cu 20-30 de ani. Copiii sunt tot mai puţin interesaţi de astfel de texte, pe care nu le înţeleg.

 • Târgu-Mureş: Musafiri la Poliţia mureşeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Musafiri la Poliţia mureşeană

  Sute de copii din clasele I-IV a Gimnaziului „Tudor Vladimirescu” au vizitat astăzi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, pentru a marca astfel Ziua Poliţiei Române.

 • Lacăt pe liceele care scot şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lacăt pe liceele care scot şomeri

  Autorităţile şcolare din Bacău desfiinţează specializări care nu mai sunt căutate pe piaţa forţei de muncă, dar şi clase primare şi gimnaziale. Elevii consideră însă că măsura le scade numărul opţiunilor, iar profesorii se tem că vor ajunge şi ei, la rândul lor, şomeri.

 • Târgu-Mureş: Bisericile mureşene au intrat în atenţia străinilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Bisericile mureşene au intrat în atenţia străinilor

  Mâine dimineaţă de la ora 9, la Gimnaziul Europa din Tg. Mureş, începe să se deruleze Proiectul Comenius „Ascultând vocile bisericilor şi a moscheelor de la Europa de Vest la Europa de Est". La întâlnire participă 32 de elevi şi 16 de cadre didactice din Franţa, Italia, Polonia, Slovacia, Lituania, Bulgaria, Turcia, Grecia şi România. Elevii participanţi vor fi găzduiţi şi însoţiţi la activităţile corespunzătore proiect

 • Părinţi şi bunici din Vrancea sunt învăţăcei de gimnaziu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părinţi şi bunici din Vrancea sunt învăţăcei de gimnaziu

  În programul „A doua şansă" sunt înscrişi elevi cu vârste cuprinse între 11 şi 60 de ani. Păstrarea sau obţinerea unui loc de muncă, dorinţa de a-şi putea ajuta copiii sau nepoţii la teme sunt motive pentru care zeci de vrânceni stau pe băncile şcolii la vârste înaintate.