Stiri despre gimnaziu

  141 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Sanitarii pricepuţi” se întrec la faza judeţeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sanitarii pricepuţi” se întrec la faza judeţeană

  Cele mai bune 12 chipe de gimnaziu din judeţ se întrec la concursul „Sanitarii pricepuţi” faza judeţeană. Elevii formează cele mai bune echipe din Carei, Negreşti şi cele două maluri ale Someşului din Satu Mare.

 • Craiova: Elevii de gimnaziu şi-au căutat un loc în licee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Elevii de gimnaziu şi-au căutat un loc în licee

  „Bursa Ofertei Şcolare“ a reunit în Teatrul Naţional 25 de instituţii din Dolj. Pentru ca alegerea să fi e mai uşoară, viitorii liceeni au fost ispitiţi cu demonstraţii de muzică şi sport, cu obiecte promoţionale şi chiar cu dulciuri.

 • Au început înscrierile pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au început înscrierile pentru "Şcoala lui Andrei"

  Elevii şi profesorii din şcolile generale din Dâmboviţa sunt invitaţi să-şi înscrie proiectele la concursul naţional "Şcoala lui Andrei". Termenul-limită expiră pe 9 iunie.

 • Elevii de gimnaziu, profesori de ecologie pentru preşcolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii de gimnaziu, profesori de ecologie pentru preşcolari

  După ce au aflat cum să recicleze, elevii de la Şcoala Europeană au transmis mai departe ceea ce au învăţat. Elevii Şcolii Europene din Bucureşti şi-au luat în serios rolul de dascăli şi au folosit la curs metode interactive de predare, captându-le atenţia celor mici.

 • Desene animate cu personaje din plastilină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Desene animate cu personaje din plastilină

  O absolventă de sociologie aduce în România primul curs de realizare a filmelor de desene animate, dedicat copiilor cu vârste între 10 şi 14 ani. Cursul pregătit de Ramona Păduraru (25 de ani) îi învaţă pe copii să lucreze cu mijloace multimedia, dezvoltându-le spiritul de echipă şi abilităţile de comunicare.

 • Cum să iei bursă la Şcoala Americană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să iei bursă la Şcoala Americană

  Copiii care se califică sunt scutiţi de taxa anuală de 18.000 de euro şi primesc Bacalaureat Internaţional, excursii educaţionale şi aplicaţii la universităţi din Vest. Alternativă la sistemul românesc: Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti deschide în martie aplicaţiile pentru cele trei burse de liceu.

 • Cearta pe Educaţie nu se mai termină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cearta pe Educaţie nu se mai termină

  Profesorii tot mai protestează, iar Opoziţia a depus o nouă moţiune. Legea asumată este contestată din toate părţile, după ce Guvernul i-a modificat într-o şedinţă-maraton textul, chiar înainte de şedinţa celor două Camere.

 • 23.000 lei = libertatea după mita de la Bac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  23.000 lei = libertatea după mita de la Bac

  Instanţa a decis ca secretara și cei doi directori de la Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă“ din Podu Turcului (Bacău) să fie cercetaţi în stare de libertate, după ce au plătit cauţiune. Magistraţii au motivat decizia prin faptul că cei trei şi-au recunoscut vinovăţia, nu sunt un pericol social, iar starea lor de sănătate este precară.