Stiri despre ghinea

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce nu înţeleg
politicienii noştri: întâi reformele, apoi vin banii prin PNRR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu înţeleg politicienii noştri: întâi reformele, apoi vin banii prin PNRR

  Multe speranţe se leagă de banii veniţi de la UE prin PNRR. Dar se uită un lucru. Banii vin doar după implementarea unor reforme serioase şi precise, în justiţie, administraţie, fiscalitate, sistemul bugetar şi altele. Dacă politicienii noştri nu trec la reformarea de mari sisteme de la noi din ţară, nu vedem niciun cent prin PNRR.

 • Ghinea a găsit „principala sursă de tensiune din coaliţie”: congresul PNL. „Să se termine odată coşmarul acesta”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghinea a găsit „principala sursă de tensiune din coaliţie”: congresul PNL. „Să se termine odată coşmarul acesta”

  Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a declarat joi seară că principala sursă de tensiune din coaliţie este congresul Partidului Naţional Liberal. Ghinea a avut o replică şi pentru Rareş Bogdan, care a susţinut recent că PNRR ar fi fost aprobat dacă liberalul Marcel Boloş ar fi fost ministrul responsabil.

 • Ciolacu, ironii la adresa lui Ghinea: „Are potenţial de creştere, fiind ministrul zero”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciolacu, ironii la adresa lui Ghinea: „Are potenţial de creştere, fiind ministrul zero”

  Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunde ironic ministrului Cristian Ghinea, care a scris pe Facebook că „Ciolacu s-a văzut pe hol cu un comisar european şi aduce iar veşti catastrofale legate de PNRR, a vorbit prin semne, că nu ştie boabă de limbi străine”. „Cred că domnul prim ministru al Spaniei şi domnul Timmermans au învăţat repede româneşte ca să mă pot înţelege cu domniile sale”, a spus Ciolacu.

 • Săptămâna în care Orban a fost comparat cu Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna în care Orban a fost comparat cu Ceauşescu

  De la o vreme încoace, în fiecare zi sărbătorim câte ceva: ziua mondială a nasturilor, ziua părinţilor singuri, ziua albinei şi tot aşa. Nici politica de la noi nu pare să fi scăpat de aşezarea sub semnul unor repere foarte originale.

 • Săptămâna în care am aflat de la un preot că ne cresc solzi pe trup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna în care am aflat de la un preot că ne cresc solzi pe trup

  Ca de obicei, săptămâna politică a pornit greu: luni s-au distins doar populiştii care au plâns cu lacrimi ecologiste prăbuşirea peretelui unei cascade din Caraş, candidatul la o primărie din Prahova condamnat în trecut pentru pornografie şi, mai ales, câţiva penelişti care s-au mutat din tabăra lui Cîţu în cea a lui Orban şi viceversa.

 • Lapte, miere şi rezilienţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lapte, miere şi rezilienţă

  Să vezi trai pe vătrai cu începere din 2026: dezvoltare multilaterală, cultură, civilizaţie şi progres. Vom face în cinci ani cât alte ţări în 100 de ani! La modul în care avem acum creştere economică, fără precedent în istoria spaţiului carpato-danubiano-pontic, după cum suntem asiguraţi chiar de şeful actualului guvern Florin Câţu. Vom deveni mare lider regional în zona noastră geografică!

 • Nu, nu, nu...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu, nu, nu...

  În săptămâna patimilor, coaliţia a adoptat o postură total defensivă. Au trecut abia patru luni de la debutul actualei legislaturi şi puterea pare deja copleşită de problemele guvernării şi de polemicile stârnite în spaţiul public. Retorica folosită de liderii ei o vădeşte foarte clar, întrucât e organizată pornind exclusiv de la dezminţiri şi rectificări. Exprimate – mai toate – negând ce spun adversarii ori presa...

 • Ghinea, despre PNRR: „Suntem o forţă în Uniunea Europeană şi eu mă duc să negociez, nu să dau examen la Bruxelles”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghinea, despre PNRR: „Suntem o forţă în Uniunea Europeană şi eu mă duc să negociez, nu să dau examen la Bruxelles”

  Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, afirmă că în prezent se negociază cu Comisia Europeană Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, însă acest proces este prezentat în România ca fiind „un eşec, un Doamne fereşte”. Ministrul a precizat că sunt sute de linii de investiţie, iar pe cele mai multe autorităţile române s-au înţeles cu reprezentanţii Comisiei Europene, dar pe altele, importante, încă nu.

 • Sex-gate în USR. Ghinea, acuzat că a îmbătat şi hărţuit o colegă de partid. Ulterior, victima s-a răzgândit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sex-gate în USR. Ghinea, acuzat că a îmbătat şi hărţuit o colegă de partid. Ulterior, victima s-a răzgândit

  O membră USR a lansat acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva europarlamentarului Cristian Ghinea, iar apoi le-a retras. Mariana Rada, membru USR Diaspora, a scris pe un grup intern de Facebook că liderul USR a îmbătat-o şi a pipăit-o la un eveniment al partidului. Ulterior, femeia a negat afirmaţiile, dar i-a reproşat liderului Dan Barna că nu a avut nicio reacţie.

 • Toate reacţiile după interzicerea comunismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toate reacţiile după interzicerea comunismului

  Deputaţii USR Cristian Ghinea şi Vlad-Emanuel Duruş au depus o propunere legislativă privind interzicerea comunismului. Ce a urmat o să te lase interzis, cum s-ar spune.

 • Replici tăioase la atacul lui Călin Popescu Tăriceanu contra membrilor USR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Replici tăioase la atacul lui Călin Popescu Tăriceanu contra membrilor USR

  Liderul PLUS, Dacian Cioloş, şi deputatul USR Cristian Ghinea au răspuns sâmbătă atacului liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu, care a afirmat că Cioloş scrie despre onestitate, nu şi despre legăturile cu Securitatea, în timp ce cei din USR sunt urmaşii securiştilor şi nişte „neterminaţi“.

 • USR şi excesul de democraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  USR şi excesul de democraţie

  Recentele învălmăşeli feisbuciste din USR, în care diverşi membri ai formaţiunii de tip Frankenstein de la noi se atacă reciproc, denotă un sindrom nefericit al democraţiei. USR este acum mai degrabă o grădină zoologică decât un amfiteatru academic. Şi, nefiind o uniune politică în sens clasic, ci un mozaic de interese şi ideologii, ridicarea poalelor în cap din USR atrage atenţia asupra pericolelor aduse de excesul de democraţie.

 • Pesedizata Românie a puterilor paralele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pesedizata Românie a puterilor paralele

  Nu ştiu spectacol mai dezgustător decât cel furnizat de trădarea la superlativ. Cea comisă de inşi sus-puşi plini de mofturi, care, ajunşi dregători în numele unei activităţi derulate pentru binele comunităţii, fac viceversa decât clamează.

 • Naşul Ghinea şi finul Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naşul Ghinea şi finul Ponta

  După mai bine de şapte luni de atacuri sistematice ale liderilor majorităţii parlamentare (Ponta, Dragnea, Tăriceanu ş.a.) la adresa guvernului de tehnocraţi condus de Dacian Cioloş, căruia i-au fost aduse acuzaţii dintre cele mai abjecte (miniştrii fiind consideraţi agenţi ai Bruxelles-ului), s-a găsit, în sfârşit, un ministru cu sânge în instalaţie care să încerce restabilirea adevărului.

 • VIDEO O fată cu handicap dintr-o comună buzoiană a trăit 13 ani ca într-un grajd
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O fată cu handicap dintr-o comună buzoiană a trăit 13 ani ca într-un grajd

  Primăria unei comune din Buzău şi Protecţia Copilului se învinovăţesc reciproc, după ce a devenit publică drama unei copile cu handicap, pe care părinţii au crescut-o, de la naştere, în condiţii inumane. În urma unei sesizări la Telefonul Copilului, în gospodăria unei familii din Movila Banului a fost descoperită o fată pe care părinţii o ţineau închisă într-o cameră insalubră, unde dormea pe o saltea aşezată direct pe pământ.

 • FOTO VIDEO Alex Ghinea a prins puteri de leu în Etiopia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Alex Ghinea a prins puteri de leu în Etiopia

  Unul dintre cei mai valoroşi sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, atletul Alexandru Ghinea, a revenit de curând din Kenya, acolo unde a desfăşurat un stagiu de pregătire la altitudine

Modifică Setările