Stiri despre gheorghe dinica

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La banii noştri nu ne mai permitem şi demnitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La banii noştri nu ne mai permitem şi demnitate

  Avem o ţară tristă. O ţară pe care au înţeles-o doar doi activişti comunişti, bătrâni, îndârjiţi şi lipsiţi de orice empatie socială. Silviu Brucan şi Ion Iliescu sunt cei care au priceput ce e cu noi, unde o să ajungem şi au profeţit dezolarea la construcţia căreia au contribuit din plin. Suntem atipici, pe dos, visăm ordine şi disciplină în timp ce lumea noastră se împarte în grupuri de interese şi cumetrii sinistre.

 • Amintirile lui Marin Moraru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintirile lui Marin Moraru

  Cred că una dintre cele mai reuşite, dar şi mai emoţionante ediţii ale emisiunii „Profesioniştii“, realizată pentru Televiziunea Română de Eugenia Vodă, a fost cea ce l-a avut ca invitat pe marele actor Marin Moraru.

 • VIDEO In memoriam Gheorghe Dinică,
la „Duminica filmului românesc“, pe TVR 2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO In memoriam Gheorghe Dinică, la „Duminica filmului românesc“, pe TVR 2

  În această duminică, cu o săptămână înainte de comemorarea a patru ani de la dispariţia lui Gheorghe Dinică, TVR 2 a pregătit cinefililor la „Duminica filmului românesc“, două dintre cele mai reprezentative filme ale actorului: „Prin cenuşa imperiului“ şi „De ce trag clopotele, Mitică?“.

 • VIDEO Cei mai buni „băieţi
răi“ din cinematografia românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cei mai buni „băieţi răi“ din cinematografia românească

  Actorul James Gandolfini a încetat din viaţă, dar moştenirea sa rămâne. Tony Soprano, un cap de familie, dar şi un cap al mafiei americane, este considerat unul dintre cele mai bune personaje negative din istoria televiziunii americane, alături de alţi „ticăloşi“ celebri, precum J.R. Ewing din „Dallas“ şi Newman din „Seinfeld“. Însă şi cinematografia românească are „băieţii ei răi“.

 • VIDEO Băieţii răi din filmele româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Băieţii răi din filmele româneşti

  Actori ca Gheorghe Dinică, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Colea Răutu, Răzvan Vasilescu sau Florin Călinescu au adunat crema rolurilor negative. Trădătorul Bastus, escrocul Pavel Puiuţ, profitorul Bumbescu sau piratul Spânu sunt personajele negative care au dat fiori reci publicului românesc.

 • VIDEO Nelu Ploieşteanu: „Aş fi vrut să fiu vedetă mai de tânăr“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nelu Ploieşteanu: „Aş fi vrut să fiu vedetă mai de tânăr“

  Nelu Ploieşteanu vorbeşte despre sărăcia pe care a trăit-o în copilărie şi cum a ajuns să câştige, în străinătate, câte 20.000 de mărci pe lună, ca lăutar. E mulţumit când i se zice „Nea Nelu“ şi nu-i place să i se spună „domnule“. Deşi se bucură de succes, Nelu Ploieşteanu a rămas modest.

 • Târgu-Mureş: In memoriam Gheorghe Dinică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: In memoriam Gheorghe Dinică

  Piaţa Cetăţii din Sighişoara va găzdui, în această seară, începând cu ora 21.00, două proiecţii de film în memoria marelui actor Gheorghe Dinică.

 • Sighişoara îl omagiază pe Gheorghe Dinică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sighişoara îl omagiază pe Gheorghe Dinică

  Astăzi începe, în cetatea medievală aflată în patrimoniul UNESCO, festivalul de film care cinsteşte memoria unui monstru sacru al cinematografiei româneşti. Timp de cinci zile, cinefilii au parte de proiecţii cu filme semnate de Michael Haneke, nepoata lui Vargas Llosa şi câştigătorul thailandez al Palme d’Or în 2010.

 • INTERVIU Cristian Minculescu: „Dinică este un reper strivitor pentru mine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cristian Minculescu: „Dinică este un reper strivitor pentru mine“

  Solistul trupei Iris a vizitat ieri sediul redacţiei Adevărul de Seară din Timişoara şi a povestit despre relaţia sa cu mari nume ale cinematografiei româneşti. Cristi Minculescu şi Iris vor susţine un concert umanitar în Timişoara în această seară, de la ora 21.00, la Sala „Constantin Jude“.

 • Bucureşti: 22 de minute cu Gheorghe Dinică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: 22 de minute cu Gheorghe Dinică

  Unul dintre ultimele interviuri ale maestrului Gheorghe Dinică, realizat de Constantin Mărăscu de la Studioul TVR Timişoara, va fi difuzat astăzi, pe TVR3, de la ora 16.30