Stiri despre geza rohrig

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Antigona la Auschwitz VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antigona la Auschwitz VIDEO

  SHOAH „Fiul lui Saul“, debutul în lungmetraj al regizorului maghiar László Nemes, este cel mai mare film despre dezumanizarea adusă de război de la „Du-te şi vezi“ al lui Elem Klimov, din 1985. Este greu să continui să trăieşti, după ce ai văzut acest film, conştient că eşti om, şi atâta tot.

 • „Son of Saul“. Un mare film al Holocaustului, câştigător al Oscarului pentru film străin, vine în România pe 11 martie VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Son of Saul“. Un mare film al Holocaustului, câştigător al Oscarului pentru film străin, vine în România pe 11 martie VIDEO

  Filmul „Fiul lui Saul“ / „Son of Saul“, un mare film despre Holocaust, avându-l pe actorul român Levente Molnár în distribuţie, a fost desemnat câştigător al Premiului Oscar la categoria „Cel mai bun film străin“. Filmul reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului László Nemes şi este distribuit din 11 martie în cinematografele din România de Transilvania Film.

 • Fiul lui Saul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiul lui Saul

  Ce semnificaţie are că un film maghiar a fost premiat cu Oscar? Ce semnificaţie poate avea că în el joacă şi un actor clujean?

 • Levente Molnár, un actor fără fiţe la Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Levente Molnár, un actor fără fiţe la Oscar

  Filmul „Fiul lui Saul“, în care joacă Levente Molnár, este propunerea Ungariei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza la premiile Oscar 2016. Pelicula reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului maghiar László Nemes şi a fost distinsă cu Marele Premiu al juriului la Festivalul de la Cannes din 2015. Actorul a fost prezent în studioul Adevărul Live, intervievat de jurnalistul Florin Ghioca.

 • Un mare film al
Holocaustului, „Fiul lui Saul“, favorit la Oscar, va avea premiera în România VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un mare film al Holocaustului, „Fiul lui Saul“, favorit la Oscar, va avea premiera în România VIDEO

  Pe 27 ianuarie se marchează Ziua Holocaustului, şi cu această ocazie a fost anunţată premiera românească a peliculei „Fiul lui Saul“, un mare film despre Holocaust, dat de toată lumea drept câştigător cert al Oscarului pentru film străin de anul acesta. Avându-l pe actorul român Levente Molnár în distribuţie, filmul va intra în cinematografe pe 11 martie.

Modifică Setările