Stiri despre geta burducea

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un nou concurs a fost anunţat pentru şefia Inspectoratului Şcolar Buzău. O învăţătoare cere anularea acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou concurs a fost anunţat pentru şefia Inspectoratului Şcolar Buzău. O învăţătoare cere anularea acestuia

  Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice anunţă organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de inspector şcolar general al ISŞ Buzău. În prezent, funcţia este deţinută cu delegaţie de Geta Burducea, însă este postul este vizat şi de Ionela Voicu, învăţătoare în comuna Cislău. Probele de examen se vor desfăşura în perioada 23-25 noiembrie 2015 la sediul Ministerului.

 • Mai mulţi profesori şi părinţi din Buzău vor protesta mâine, la Ministerul Educaţiei, faţă de situaţia în care a ajuns învăţământul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai mulţi profesori şi părinţi din Buzău vor protesta mâine, la Ministerul Educaţiei, faţă de situaţia în care a ajuns învăţământul românesc

  Învăţătoarea Ionela Voicu, eliminată de două ori din examenul pentru şefia Inspectoratului Şcolar Buzău, susţinută de mai multe persoane, a primit aprobarea unui miting organizat în faţa Ministerului Educaţiei. Autorizaţia a fost solicitată de câţiva părinţi din judeţul Buzău nemulţumiţi de rezultatele celor două concursuri organizate pentru postul de inspector şcolar general. Protestul se va desfăşura, vineri, între orele 11 şi 12.

 • Mii de elevi buzoieni, fără manuale pe bănci în prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de elevi buzoieni, fără manuale pe bănci în prima zi de şcoală

  Astăzi a început anul şcolar, însă nu toţi elevii vor avea după ce învăţa. Manualele şcolare noi pentru elevii de clasa I si a II-a, atat în format print, cat în format digital, nu vor ajunge în şcoli cel puţin o lună după debutul anului şcolar. Motivul: editorii au depus contestatii la licitaţia privind tipărirea manualelor şcolare iar în cel mai optimist scenariu, procedura va dura cel puţin o lună.

 • Geta Burducea, noul inspector general şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geta Burducea, noul inspector general şcolar

  Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău are, începând cu data de 1 august, un nou inspector general. Este vorba despre Geta Burducea, care în ultimii doi ani s-a aflat pe postul de inspector general adjunct.

 • Bani de liceu pentru aproape 2500 de elevi buzoieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani de liceu pentru aproape 2500 de elevi buzoieni

  Veşti bune pentru elevii buzoieni care provin din familii fără posibilităţi materiale. Ministerul Educaţiei a publicat lista finală cu beneficiarii sprijinului financiar ce se acordă elevilor în cadrul Programului naţional de protecţie socială “Bani de Liceu”. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, până la finalizarea contestaţiilor, nu mai puţin de 2.479 de elevi buzoieni au fost admişi în acest program de protecţie socială.