Stiri despre georgia

  458 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Georgia surclasează statele dezvoltate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Georgia surclasează statele dezvoltate

  Economiştii Băncii Mondiale consideră mediul de afaceri din Georgia mai prielnic decât cele din Germania, Franţa, Elveţia, Austria şi Japonia. Guvernul de la Tbilisi a demarat o serie de reforme pentru a oferi mai multă stabilitate şi mai puţină birocraţie antreprenorilor care aleg să investească în regiune.

 • Rusia Unită bate palma cu partide din Moldova şi din Georgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia Unită bate palma cu partide din Moldova şi din Georgia

  Partidul premierului Vladimir Putin a semnat acorduri de cooperare cu Partidul Democrat din Moldova, condus de Marian Lupu, şi cu Partidul pentru o Georgie justă al fostului premier Zurab Noghaideli. Kremlinul vrea să-i întărească astfel pe promotorii unor relaţii mai bune cu Rusia, în speranţa că într-o zi se va ajunge la o conducere pro-rusă ca în Ucraina.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Stejăreii" au pierdut cu Georgia în semifinalele CE U19

  Echipa de juniori (sub 19 ani) a României a pierdut (3-29), aseară, în faţa Georgiei, în semifinalele Campionatului European de rugby care se desfăşoară în Belgia. Sâmbătă, "Stejăreii" vor juca cu naţionala ţării gazdă pentru medalia de bronz.

 • VIDEO Copii obezi părăsiţi în mizerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copii obezi părăsiţi în mizerie

  Când poliţiştii au intrat în casa familiei Cardona din statul american Georgia, au găsit o fetiţă de cinci ani de peste 72,5 kilograme, cu dinţii stricaţi şi pielea plină de ciupituri de ţânţar.

 • Rusia zăngăne din nou armele în Georgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia zăngăne din nou armele în Georgia

  La doi ani de la încheierea războiului, Moscova îşi sporeşte prezenţa militară în regiune. Decizia Kremlinului de a desfăşura mai multe rachete sol-aer S- 300 pe teritoriul Abhaziei separatiste a stârnit proteste la Tbilisi.

 • Afacerile si Geografia, cele mai cautate specializari la facultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacerile si Geografia, cele mai cautate specializari la facultate

  Cei care vor să devină studenţi din toamnă mai au câteva zile pentru a se înscrie la specializarea dorită. Cele mai multe facultăţi de la universităţile publice finalizează astăzi sau mâine înscrierile. Câteva au prelungit totuşi procedura până la sfârşitul săptămânii viitoare.

 • România a câştigat meciul cu Argentina Jaguars la IRB Nations Cup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România a câştigat meciul cu Argentina Jaguars la IRB Nations Cup

  Înfrântă de Namibia, vineri, în prima etapă a IRB Nations Cup, competiţie găzduită de Bucureşti, echipa de rugby a României a reuşit ieri seară să câştige cu 24-8 (18-8) în faţa selecţionatei Argentina Jaguars. În celelalte două meciuri Italia A s-a impus cu 21-3 în faţa Georgiei, iar Namibia a învins cu 23-20 Scoţia A.

 • Gruzinii, naşii scoţienilor la Nations Cup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gruzinii, naşii scoţienilor la Nations Cup

  Naţionala de rugby a Georgiei a furnizat unul dintre rezultatele cele mai surprinzătoare din istoria IRB Nations Cup învingând vineri, la Bucureşti, reprezentativa Scoţiei A cu scorul de 22-21.

 • Preşedintele georgian Mihail Saakaşvili vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele georgian Mihail Saakaşvili vine în România

  Preşedintele Georgiei, Mihail Saakashvili, efectuează miercuri şi joi o vizită oficială în România, unde se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, şefii celor două Camere ale Parlamentului, primul-ministru, şi cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a anunţat Administraţia Prezidenţială, citată de Agerpres.

 • TVR şi Eurosport vor transmite meciurile de la IRB Nations Cup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR şi Eurosport vor transmite meciurile de la IRB Nations Cup

  Şi în acest an Bucureştiul va găzdui meciurile de la IRB Nations Cup, turneul internaţional prin care forul mondial încearcă să promoveze sportul cu balonul oval. Partidele vor avea loc în 11, 15 şi 20 iunie, fiind transmise de TVR şi Eurosport.