Stiri despre george ciprian

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Omul cu idei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul cu idei

  Nu e nevoie să ai cine ştie ce sofisticate studii de sociologie teatrală, nici acces la statistici minuţioase, ajunge doar să mergi cu o bună frecvenţă la teatru şi să mai tragi cu urechea la discuţiile dintre spectatori pentru a realiza faptul că publicul românesc de astăzi continuă să nutrească o preferinţă aparte pentru literatura dramatică naţională din perioada interbelică.

 • Expoziţie de mărţişoare, la Teatrul ”George Ciprian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie de mărţişoare, la Teatrul ”George Ciprian”

  Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău organizează, începând de săptămâna viitoare, o expoziţie de mărţişoare confecţionate manual de către cunoscuţi meşteri populari din judeţ. Expoziţia, cu vânzare, va fi găzduită de foaierul sălii de spectacole a Teatrului “George Ciprian”.

 • Surprize de Dragobete, la Teatrul „George Ciprian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprize de Dragobete, la Teatrul „George Ciprian”

  Teatrul „George Ciprian“ sărbătoreşte Dragobetele alături de buzoieni într-un mod inedit. Ca o alternativă a Zilei Sf. Valentin, instituţia buzoiană vine cu mai multe oferte pentru iubitorii de teatru. Cei care se vor „căsători“ la teatru pe data de 24 februarie, când este programată premiera musicalului „Doi pe o bancă“, vor beneficia de o reducere pentru spectacolul „Mult zgomot pentru nimic“, de pe 27 februarie.

 • Buzoienii sunt invitaţi de Ziua Culturii la teatru, recital de poezie şi expoziţie de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzoienii sunt invitaţi de Ziua Culturii la teatru, recital de poezie şi expoziţie de artă

  Ziua Naţională a Culturii va fi marcată la Buzău printr-o serie de evenimente organizate de Teatrul „George Ciprian”, în parteneriat cu alte intituţii de cultură din judeţ. Un spectacol de teatru pentru copii, o expoziţie de pictură, recitaluri de muzică uşoară şi clasică, dar şi o cafenea literară - de toate acestea vor avea parte, vineri, toţi cei care vor veni la Teatrul „George Ciprian” pentru a marca Ziua Naţională a Culturii.

 • Spectacolul ”Peter Pan”, cadou oferit de Teatrul George Ciprian copiilor din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul ”Peter Pan”, cadou oferit de Teatrul George Ciprian copiilor din Buzău

  Teatrul „George Ciprian” Buzău le-a pregătit o surpriză copiilor, în prag de sărbători. Marţi seară, este programată avanpremiera spectacolului „Peter Pan”. Piesa, regizată de Octavian Jighirgiu, este interpretată de elevi, alături de doi actori profesionişti. Mişcarea scenică este asigurată de un coregraf cunoscut, Edi Stancu.

 • A început ”Săptămâna Teatrului Tânăr”, rampă de lansare pentru tinerii actori români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început ”Săptămâna Teatrului Tânăr”, rampă de lansare pentru tinerii actori români

  Cei mai talentaţi absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie din Bucureşti vor avea ocazia să desfăşoare la Teatrul „George Ciprian” o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment care se va desfăşura la Buzău, de astăzi până sâmbătă. Anul acesta, organizatorii festivalului au ales ca temă comedia.

 • Mari actori vor juca în faţa publicului din Buzău, în cadrul festivalului VedeTeatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mari actori vor juca în faţa publicului din Buzău, în cadrul festivalului VedeTeatru

  Ediţia din acest an a Festivalului de teatru VedeTeatru, de la Buzău, se va desfăşura în perioada 6-13 iunie. De data aceasta, organizatorii au ales tema ”Scenegraful-vedetă”, în program regăsindu-se în afara pieselor din secţiunea oficială şi spectacole pentru copii, reprezentaţii ale studenţilor la Actorie, conferinţe la Biblioteca Judeţeană şi audiţii de teatru radiofonic.

 • VIDEO A fost modernizată sala de spectacole a Teatrului ”George Ciprian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO A fost modernizată sala de spectacole a Teatrului ”George Ciprian”

  Buzoienii vor avea la dispozitie, în curând, o sală modernă de spectacole, după trei ani în care reprezentatiile Teatrului „George Ciprian” s-au desfăşurat într-o incintă dotata necorespunzator. Odată cu reabilitarea sediului Muzeului Judeţean, cu bani europeni, a fost modernizată şi sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian”.