Stiri despre geo costiniu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Geo Costiniu, aproape singur pe ultimul drum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geo Costiniu, aproape singur pe ultimul drum

  A fost idolul tinerilor în anii '70, dar a sfârşit uitat de lume. La cimitir i-au stat alături două dintre cele cinci neveste pe care le-a avut şi o mână de prieteni.

 • FOTO Actorul Geo Costiniu, înmormântat la Cimitirul Bellu în cerc restrâns
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Actorul Geo Costiniu, înmormântat la Cimitirul Bellu în cerc restrâns

  Actorul Geo Costiniu, care a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Sicriul a fost depus la Teatrul Odeon până la ora 12.00, pentru cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu. Apoi actorul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, într-o slujbă discretă, în prezenţa oamenilor apropiaţi.

 • A murit actorul Geo Costiniu. Avea 63 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit actorul Geo Costiniu. Avea 63 de ani

  Geo Costiniu, actor al Teatrului Odeon din Capitală, a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani. Cel mai recent spectacol în care a jucat a fost "Marchizul de Sade" (2005),  în regia lui Beatrice Rancea, la Teatrul Odeon. Interpreta rolul unui nebun de la azil. "Avea probleme de sănătate, recent nu prea a mai apărut pe scenă", au declarat reprezentanţii instituţiei pentru "Adevărul".

 • Totul despre sex în filmul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre sex în filmul românesc

  „Adevărul“ face radiografia secvenţelor erotice din cinematografia românească. Cum a înmugurit fiorul erotic în sălile de cinema ale anilor ’50-’60 şi cât mai şochează nuditatea în filmele de azi. Decolteuri largi, umeri goi, sâni primăvărateci şi săruturi deloc paterne. Toate au trecut de cenzura comunistă şi au rulat pe ecranele patriei.

Modifică Setările