Stiri despre geneva

  221 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • BMW Seria 3 Gran Turismo, prezentat oficial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BMW Seria 3 Gran Turismo, prezentat oficial

  BMW a pregătit pentru Geneva un nou model de nişă, botezat Seria 3 Gran Turismo. Automobilul bavarez va sosi în România în luna iunie şi va avea un preţ de bază de 36.642 euro, cu TVA inclus.

 • Renault Scenic şi Grand Scenic, restilizate pentru Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault Scenic şi Grand Scenic, restilizate pentru Geneva

  Renault va prezenta la Geneva versiunile facelift pentru monovolumele Scenic şi Grand Scenic, alături de care va prezenta şi o variantă crossover pentru această gamă de modele, botezată Scenic XMOD.

 • Kia pro_cee'd GT atacă segmentul hot-hatch
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kia pro_cee'd GT atacă segmentul hot-hatch

  Producătorul coreean Kia va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva o versiune hot-hatch a modelului compact cee'd, botezată cee'd GT. Atacul asupra segmentului nu se va opri aici, constructorul asiatic pregătind şi versiunea cu trei uşi, botezată pro_cee'd GT.

 • Atac la crossover : Peugeot 2008
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atac la crossover : Peugeot 2008

  Automobilele tip crossover au devenit extrem de atractive pentru piaţa europeană datorită dimensiunilor compacte şi aptitudinilor 4x4 decente, iar Peugeot nu putea rata ocazia de a se prezenta cu un automobil în acest segment. Producătorul francez a prezentat oficial 2008, un SUV de dimensiuni mici, perfect adaptat vieţii urbane.

 • De câţi români e nevoie pentru a fura un portofel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De câţi români e nevoie pentru a fura un portofel

  Un grup de şapte români, o femeie şi şase bărbaţi, a fost arestat, marţi dimineaţa, de către Poliţia din Geneva pentru că a participat la furtul unui portofel, într-un autobuz.

 • Sărbătorile Muzicii în Elveţia Romandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătorile Muzicii în Elveţia Romandă

  La Geneva, a doua jumătate a lunii iunie este perioada sfârşitului stagiunii muzicale; lunile următoare, iulie şi august, sunt în schimb dedicate marilor festivaluri ale Elveţiei Romande în cantoanele de limba franceză.

 • Kofi Annan propune formarea unui Guvern de tranziţie în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kofi Annan propune formarea unui Guvern de tranziţie în Siria

  Emisarul special pentru Siria al Națiunilor Unite și al Ligii Arabe, Kofi Annan, a propus formarea unui Guvern de tranziţie în Siria format din susţinători ai preşedintelui Bashar al-Assad şi membri ai opoziţiei, transmite AFP.

 • Filtrul de aer care reduce consumul de combustibil cu 12% apare pe piaţă în august VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filtrul de aer care reduce consumul de combustibil cu 12% apare pe piaţă în august VIDEO

  Inventatorul român Corneliu Birtok-Băneasă a prezentat marţi invenţia medaliată cu aur la sfârşitul săptămânii trecute la Salonul Internaţional de la Geneva. Este vorba despre “Filtrul supraaspirant universal pentru motoarele de mare litraj”, montat pe trei autobuze ale Societăţii de Transport Public (STP) Alba Iulia

 • Vedetele Salonului Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele Salonului Auto de la Geneva

  Expoziţia auto care are loc în aceste zile în oraşul elveţian aduce peste 180 de premiere europene şi internaţionale şi va fi vizitat de 700.000 de persoane.

 • FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva

  Monovolumul B-Max, care va fi produs la fabrica de automobile din Craiova a fost prezentat astăzi în prima zi a Salonului Auto de la Geneva, dedicată doar jurnaliștilor, de Allan Mulally, președinte Ford Motor Company, și Stephen Odell, președinte Ford Europa.

 • FOTOGALERIE Noi detalii despre Fordul B-Max construit la Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Noi detalii despre Fordul B-Max construit la Craiova

  Ford prezintă în detaliu viitorul model ce va fi construit la fabrica de la Craiova. Viitorul B-Max va avea un sistem de deschidere al uşilor inovativ, un interior cu pretenţii premium  şi spaţiu destul de mare pentru un vehicul de segment B.

 • Modificarea sistemului Timpului Universal, amânată pe termen nelimitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificarea sistemului Timpului Universal, amânată pe termen nelimitat

  După ce SUA, Franţa şi Japonia au cerut modificarea Timpului Universal, stabilit în urmă cu 40 de ani pentru sincronizarea orei atomice cu ora solară, Adunarea Radiocomunicaţiilor, întrunită la geneva, a anunţat că schimbarea se amână pe termen delimitat, deoarece nu s-a ajuns la un consens.

 • America Latină este cea mai violentă regiune din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  America Latină este cea mai violentă regiune din lume

  America Latină este regiunea cea mai violentă din lume, relevă un raport publicat joi de secretariatul Declaraţiei de la Geneva asupra violenţei armate şi dezvoltării, o iniţiativă diplomatică lansată în 2008.

 • Savanţii, bulversaţi de vitezele superluminice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Savanţii, bulversaţi de vitezele superluminice

  Anunţul conform căruia viteza luminii este depăşită de cea a unei particule microscopice „răstoarnă“ toate teoriile Universului şi stârneşte controverse în lumea ştiinţifică. Imediat după ce oamenii de ştiinţă de la Centrul European pentru Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveţia, au anunţat că particula microscopică numită neutrin a depăşit viteza luminii, au apărut şi contestatarii acestui experiment.

 • 20 de ani de www
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 de ani de www

  Prima pagină de internet s-a născut în urmă cu două decenii  într-un laborator de fizică nucleară din Geneva. La 6 august 1991, britanicul Sir Tim Berners-Lee a lansat pe internet prima pagină web. Astăzi sunt peste 19 miliarde de pagini în reţeaua www.

 • Putin la Geneva, capitala petrolului rus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin la Geneva, capitala petrolului rus

  Premierul rus, Vladimir Putin, a profitat de prezenţa la Conferinţa internaţională asupra muncii ce s-a desfăşurat, ieri, la Geneva, pentru o vizită-fulger pe malurile lacului Leman. Fostul lider de la Kremlin nu a părut prea interesat de evenimentul internaţional, ci mai mult de companiile petroliere ruse ce-şi au sedii aici.  75 la sută din aurul negru rusesc este tranzacţionat la Geneva.

 • Poveşti cu inventatori români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveşti cu inventatori români

  Săraci, dar pasionaţi, cercetătorii români obţin an de an medalii la concursurile internaţionale de invenţii, cum a fost cel de acum două săptămâni de la Geneva. Drojdia cromiată pentru diabetici şi hârtia conservată în plasmă de înaltă frecvenţă pentru a rezista timpului sunt câteva dintre invenţiile premiate cu aur.

Modifică Setările