Stiri despre generalul mihail popescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alo? Victor Ponta? Pune tablourile generalilor la locul lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alo? Victor Ponta? Pune tablourile generalilor la locul lor

  Cu milă, evident creştinească, am citit ce scrie un anonim, simpatizant vizibil al prezidenţiabilului Ponta, pe un areal electronic supus ochilor albaştri. Miştoul infantil, al postacului de serviciu pe ministerul care a dorit să se afirme, în ochii lui Victor Victoraş, cu ameţirea naivilor, pornea de la faptul că am semnalat, onest şi obiectiv, având confirmarea verbală a actualului şef al organismului militar românesc, o mârşăvie.

 • ULTIMUL ONOR Garda şefilor Statului Major General lângă Tricolorul ce va acoperi trupul generalului Ion Tutoveanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ULTIMUL ONOR Garda şefilor Statului Major General lângă Tricolorul ce va acoperi trupul generalului Ion Tutoveanu

  La ceas de seară am vorbit la telefon cu doi ex-şefi ai Statului Major General, Constantin Degeratu şi Mircea Chelaru, care marţi, 29 iulie 2014, la ora 13, în Cimitirul Militar Ghencea 1 vor face parte din ultima gardă a foştilor conducători ai S.M.G., ca onor suprem acordat venerabilului general Ion Tutoveanu, cel care în decembrie ar fi împlinit ...100 de ani.

 • NATO ar trebui să fie „mai mult decât o bucată de hârtie”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NATO ar trebui să fie „mai mult decât o bucată de hârtie”

  La 29 martie 2004 am avut onoarea de a fi în suita celui mai popular general post-decembrist, care, în calitatea sa de şef al Statului Major General a fost invitat să participe la ceremonia organizată la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, de la Mons, în Belgia, unde Tricolorul României a fost înălţat pe catargul ridicat lângă acelea deja existente, pe care fluturau drapelele celorlalte state membre ale NATO.

 • Majestatea Sa Mihai I, Rege al României, armata şi o propunere pentru Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Majestatea Sa Mihai I, Rege al României, armata şi o propunere pentru Parlament

  Cum nimic pare a nu fi întâmplător în viaţă, chiar pe 23 august 2013 va fi înmormântat un cetăţean român autointitulat, din raţiuni multiple, drept...rege. Ceremonia funerară ar fi putut avea loc şi pe 22 sau 24 august, dar soarta, ca să nu scriu altfel, a dorit pecetluirea zilei de 23, cu doliul unei comunităţi, ce altfel merită consideraţia cuvenită. Deloc exacerbată.

Modifică Setările