Stiri despre generali

  59 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Turcia: A început procesul istoric al generalilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia: A început procesul istoric al generalilor

  Cei doi lideri rămaşi în viaţă ai puciului militar din Turcia din 1980 vor fi judecaţi începând de miercuri, într-un proces istoric, la Ankara. Acuzaţiile aduse generalilor se referă la răsturnarea Guvernului civil de atunci.

 • Generalii lui Napoleon în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generalii lui Napoleon în România

  În campaniile sale de la 1800, Napoleon n-a ajuns în România. Câteva sute de ani mai târziu, francezii au avut, totuşi, ocazia, să aplice strategia lui în ţara noastră, dar în cu totul altfel de campanii: investiţionale. Liderii celor mai puternice companii din Hexagon au pus stăpânire pe piaţa românească, de la sectorul serviciilor la industria auto, de la retail la instituţiile de credit. Fiecare a atacat sectorul său

 • Generalii secularişti, sub controlul lui Erdogan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generalii secularişti, sub controlul lui Erdogan

  Premierul Recep Tayyip Erdogan a reuşit să pună şaua pe armata turcă, care a dominat viaţa politică din Turcia vreme de o sută de ani. Forţele armate turce au de ieri conducători noi, apropiaţi şefului Guvernului.

 • Generali MApN trimişi în judecată pentru că au favorizat candidaţi la admiterea în şcolile militare din Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generali MApN trimişi în judecată pentru că au favorizat candidaţi la admiterea în şcolile militare din Piteşti

  Acuzaţii grave la nivel înalt în MApN. Doi generali , 24 de ofiţeri, 15 subofiţeri şi maiştri militari, precum şi 71 de caporali candidaţi la selecţii şi concursuri organizate în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, în unităţilor din Breaza şi Piteşti au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie. Aceştia sunt acuzaţi printre altele de trafic de influenţă, fals intelectual, abuz în serviciu.

 • Generali din armată cercetați pentru fapte de corupție
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generali din armată cercetați pentru fapte de corupție

  Doi generali și alte trei cadre militare din Ministerul Apărării Naționale sunt cercetați de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie  pentru fapte de corupție. Printre cei vizați se numără și trei militari care au legătură cu județul Argeș.

 • Generali MApN săltaţi de DNA pentru luare de mită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generali MApN săltaţi de DNA pentru luare de mită

  Procurorii DNA instrumentează un dosar în care generali MApN sunt acuzaţi de fapte grave de corupţie. În urma unui flagrant realizat de procurorii anticorupţie, luni seară, maiorul Ionuţ Crinu Onean a fost prins când primea 1.000 de euro de la o persoană căreia îi promisese că o va angaja în Ministerul Apărării.