Stiri despre gara keleti

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Salah Abdeslam ar fi organizat unele dintre atacurile de la Paris în Budapesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salah Abdeslam ar fi organizat unele dintre atacurile de la Paris în Budapesta

  Unul dintre presupuşii organizatori ai atacurilor de la Paris, Salah Abdeslam, a intrat în contact cu migranţi blocaţi în Gara Keleti din Budapesta care au eludat înregistrarea, a anunţat joi Janos Lazar, şeful de Cabinet al lui Viktor Orban, confirmând informaţii din presa belgiană, relatează MTI.

 • FOTO Două zile la Keleti: refugiaţi în Budapesta. „Syria bad, Germany good!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Două zile la Keleti: refugiaţi în Budapesta. „Syria bad, Germany good!“

  Ziua 1. E puţin trecut de ora nouă dimineaţa şi în compartimentul unui tren de noapte, plecat cu o seară înainte din Bucureşti, cei trei ocupanţi, printre care mă număr şi eu, îşi strâng aşternuturile şi aşteaptă să coboare din tren. Mi-am petrecut noaptea în compania a doi backpackeri care de mai bine de o lună de zile se plimbă cu trenul prin Europa.

 • Gara din Budapesta a devenit camp de bătălie al imigranţilor în drumul lor spre Austria şi Germania FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gara din Budapesta a devenit camp de bătălie al imigranţilor în drumul lor spre Austria şi Germania FOTO VIDEO

  Autorităţile ungare au oprit marţi circulaţia trenurilor în gara Keleti, din Budapesta, pentru câteva ore pentru a împiedica imigranţii să mai plece spre Austria şi Germania. Gara a fost evacuată de forţele de ordine, iar imigranţii nu mai au voie să intre, doar pasagerii cu acte în regulî pot urca la bordul unui tren internaţional cu destinaţia Viena.

 • VIDEO Atenţie, vin sirienii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Atenţie, vin sirienii!

  ONU confirma în luna iunie că, anul trecut, 60 de milioane de refugiaţi plecau în pribegie în căutarea unei vieţi normale. Poveştile dramatice trăite de refugiaţii scăpaţi din ororile războaielor sectariene din Orientul Mijlociu au împărţit europenii în două tabere, pro şi contra. Ştiţi ce înseamnă 60 de milioane? Cam cât este toată populaţia Italiei...