Stiri despre gala hop

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gala „HOP“, la vârsta
majoratului incontestabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala „HOP“, la vârsta majoratului incontestabil

  Invitat şi anul acesta să îşi asume oficiile de amfitrion, actorul Dragoş Muscalu a avut grijă să sublinieze, şi nu o dată, că ajunsă la a XXI a ediţie, „Gala Hop“, organizată de UNITER, a atins, incontestabil, ceea ce oriunde în lume, indiferent de legislaţie, se socoteşte a fi vârsta majoratului.

 • Gala Tânărului
Actor HOP, ediţia 2018, a început
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tânărului Actor HOP, ediţia 2018, a început

  Luni începe cea de-a 12-a ediţie a Galei HOP, care se desfăşoară în sala de spectacole a Complexului Vox Maris Costineşti. Competiţia va fi transmisă live, începând cu ora 16.30, pe site-ul competiţiei.

 • Audiţie în vederea selecţionării participanţilor
la Gala HOP 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audiţie în vederea selecţionării participanţilor la Gala HOP 2018

  UNITER anunţă organizarea preselecţiei pentru „GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP!”, a XXI-a ediţie, în perioada 11 – 13 iulie 2018 (cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de numărul concurenţilor înscrişi), la Teatrul Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti, Sala Mică.

 • INTERVIU Producătorul de film Ada Solomon: „M-am întâlnit cu singurătatea succesului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Producătorul de film Ada Solomon: „M-am întâlnit cu singurătatea succesului“

  La începutul lunii septembrie, producătoarea Ada Solomon a participat la Gala Hop, la Costineşti, în calitate de jurat. Ediţia din acest an a Galei Hop, concurs pentru tineri actori, a stat sub tema singurătăţii. Într-un interviu pentru „Weekend Adevărul“, producătoarea a povestit despre temerile sale, despre ceea ce se află dincolo de partea plină a paharului şi a succesului.

 • Cum s-a supărat pe
mine dl. prof.univ. dr. Bács Miklós
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum s-a supărat pe mine dl. prof.univ. dr. Bács Miklós

  În cursul zilei de ieri am publicat pe “adevărul.ro” un comentariu despre ediţia a XX-a a Galei „Hop“. Ca şi cea de anul trecut aflată sub direcţia binecunoscutului actor şi reputat profesor Bács Miklós.

 • Gala Hop la a XX-a ediţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Hop la a XX-a ediţie

  Nu voi recurge iarăşi la lungi citate - de data aceasta ele ar fi trebuit să fie împrumutate dintr-o celebră carte a lui Dumitru Drăghicescu - spre a mai aduce încă o dată aminte despre vocaţia nedesăvârşirii - „săvârşire fără desăvârşire“ - pe care o au românii. Nu voi readuce în discuţie nici „vocaţia reîntemeierii“, excelent diagnosticată în urmă cu câteva decenii de profesorul Nicolae Manolescu, într-o carte dedicată lui Titu Maiorescu.

 • INTERVIU Actorul Alexandru Voicu: „Simt că trăiesc ca Cehov, dar îl iubesc pe Shakespeare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Actorul Alexandru Voicu: „Simt că trăiesc ca Cehov, dar îl iubesc pe Shakespeare”

  Săptămâna aceasta, la Costineşti, a avut loc Gala HOP- gala tânărului actor care, anual, îi face vizibili pe cei mai buni tineri actori.  Anul acesta, în componenţa juriului care a decis câştigătorii, a intrat şi Alexandru Voicu, triplu câştigător, anul trecut. „Adevărul” a vorbit cu actorul despre cum a fost experienţa de jurat, despre dedicarea trup şi suflet pentru teatru, precum şi despre ce înseamnă să te faci vizibil în această meserie.

 • Teatru şi dans, pe scena Galei HOP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru şi dans, pe scena Galei HOP

  În cadrul Galei HOP care se desfăşoară între 4 şi 7 septembrie, la Costineşti, vor fu  două spectacole invitate, care vor putea fi luate drept model de către actorii aflaţi în concurs, având legătură cu tema galei şi cu cele două  probe de concurs: monolog şi scenă în doi. Cele două spectacole sunt: „Obsesii”, în regia lui Yannis Paraskevopoulos, şi „O femeie", regizat de Andrea Gavriliu.

 • Cine a câştigat preselecţia pentru Gala HOP 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a câştigat preselecţia pentru Gala HOP 2017

  Pe 10, 11 şi 12 iulie, UNITER a organizat preselecţia pentru Gala Tânărului Actor – HOP. Juriul format din actorii Marcel Iureş şi Maia Morgenstern şi regizorul Petru Vutcărău a selectat 12 concurenţi.

 • INTERVIURILE FNT. Actorul şi profesorul Miklós Bács: „Eu nu cred în actor bun sau prost, sau eşti actor sau nu eşti“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIURILE FNT. Actorul şi profesorul Miklós Bács: „Eu nu cred în actor bun sau prost, sau eşti actor sau nu eşti“ VIDEO

  Miklós Bács este nu numai unul dintre cei mai apreciaţi profesori de actorie, ci şi directorul galei Tânărului Actor HOP, care s-a desfăşurat vara aceasta la Costineşti. Actorul a fost prezent la Adevărul Live, de la ora 14.00, şi a vorbit despre noua generaţie de actori şi perspectivele ca aceasta să îşi găsească un drum sigur şi firesc mai departe.

 • Teatru si cultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru si cultură

  Cum ceea ce le place şi-i exprimă cel mai bine pe tinerii actori de azi e minimalismul, nonşalanta implicare în viaţa străzii, a societăţii, a vârstei, cu aerul misiunii îndeplinite, aşteptările de la o Gală cu tema Shakespeare au fost poate prea mari.

 • Consideraţii despre Gala
Hop – ediţia a XIX-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consideraţii despre Gala Hop – ediţia a XIX-a

  Împlinirea celor 400 de ani de la trecerea în eternitate şi în absolut a marelui Shakespeare nu putea trece nemarcată la a XIX a ediţie a Galei „Hop”, organizată, în principal, de UNITER. La care, iată, am ajuns şi eu după o absenţă destul de îndelungată. Nu am mai fost acolo din 2006.