Stiri despre gafe dancila

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dragnea a fugit din ţară
pentru că oficialii europeni ar fi refuzat să dea ochii şi mâna cu un infractor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea a fugit din ţară pentru că oficialii europeni ar fi refuzat să dea ochii şi mâna cu un infractor

  Aşa spun unele surse de la Bruxelles. Lui Dragnea i s-a transmis, pe canale nepublice, că ar fi mai bine să dispară, pentru a nu suferi umilinţa de a fi ignorat de către oficialii europeni aflaţi azi şi mâine la Bucureşti. Pur şi simplu aceştia i-ar fi întors spatele şi ar fi refuzat să dea mâna cu el. Drept urmare, Dragnea şi-a luat jumătatea şi s-a volatilizat, nu se ştie unde. Unii spun că la Verona, pe urmele lui Romeo şi ale Julietei.

 • Peripeţiile premierului Dăncilă în Neamţ: a aterizat din greşeală în curtea unei şcoli şi s-a lovit la cap când a coborât din elicopter VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peripeţiile premierului Dăncilă în Neamţ: a aterizat din greşeală în curtea unei şcoli şi s-a lovit la cap când a coborât din elicopter VIDEO

  Ghinioanele se ţin lanţ de prim-ministrul României. Împreună cu Carmen Dan, Lucian Şova şi Ioan Deneş, Viorica Dăncilă se îndrepta, vineri, către Judeţul Neamţ, însă, dintr-o confuzie, aceasta a ajuns într-o altă localitate, aterizând în curtea unei şcoli. De asemenea, când a ajuns în sfârşit în Borca, înainte să coboare, Viorica s-a lovit cu capul de cadrul de la uşa elicopterului.

 • Gura bate curul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gura bate curul

  Gura bate curul – este o expresie populară extrem de răspândită în sudul ţării. Pentru cei care nu o cunosc sau nu îi ştiu sensul, ofer o scurtă explicaţie: o femeie care spune prostii primeşte o corecţie de la bărbat, verbală sau fizică. În familia tradiţională românească viceversa nu e valabilă. Dacă explicaţia e prea simplistă, vă ofer şi varianta ştiinţifică (a DEX-ului): vorbele spuse în pripă atrag după sine repercusiuni, pedepse etc.