Stiri despre gaburici

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ana Ursachi anunţă lista celor implicaţi în „jaful secolului”: Plahotniuc-beneficiarul final, Candu, Drăguţanu, Gaburici, Leancă şi Shor - complici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Ursachi anunţă lista celor implicaţi în „jaful secolului”: Plahotniuc-beneficiarul final, Candu, Drăguţanu, Gaburici, Leancă şi Shor - complici

  Unul dintre avocaţii omului de afaceri Veaceslav Platon, Ana Ursachi, a anunţat miercuri, 7 septembrie, o listă cu numele unor înalţi demnitari de stat care au fost implicaţi în fraudarea sistemului bancar din Republica Moldova cu peste un miliard de dolari. Ursachi a obţinut informaţia după ce a asistat la şedinţa de judecată a lui Platon de la Curtea de Apel Chişinău din aceeaşi zi.

 • Premierul Gaburici: Republica Moldova are
nevoie de un acord cu FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul Gaburici: Republica Moldova are nevoie de un acord cu FMI

  Dacă nu se ajunge la un acord cu Fondul Monetar Internaţional, va urma o perioadă foarte grea pentru Republica Moldova şi va fi nevoie de recurs la diferite acţiuni, de genul reducerii în masă de cadre, stopării investiţiilor, a declarat premierul Chiril Gaburici în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

 • Despre ce au discutat Gaburici şi Johannes Hahn la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ce au discutat Gaburici şi Johannes Hahn la Bruxelles

  Prim-ministrul Chiril Gaburici a avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisar European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere. În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre cooperarea moldo-comunitară şi măsurile prioritare privind realizarea reformelor în ţara noastră.

 • Republica Moldova: un prim-ministru exmatriculat, fără BAC şi care este doctorand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica Moldova: un prim-ministru exmatriculat, fără BAC şi care este doctorand

  Aţi fi crezut că doar în România totul este posibil (de fapt acum vedem că nu este aşa), dar fraţii de dincolo de Prut tind să ne întreacă în toate. Publicaţiile din al doilea stat românesc tocmai au descoperit că premierul desemnat cu sprijinul comuniştilor nu are BAC-ul luat, dar cu toate acestea este absolvent de Universitate şi chiar mai mult... doctorand.

 • Gaburici cheamă la calm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaburici cheamă la calm

  Situaţia de pe piaţa valutară, când leul moldovenesc s-a devalorizat brusc faţă de euro şi dolar, a fost provocată atât de sistemul bancar, cât şi de cetăţeni. La această concluzie a ajuns premierul Chiril Gaburici în urma unei discuţii cu reprezentanţi ai băncilor comerciale din Moldova.

 • Miniştri noi, păcate vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miniştri noi, păcate vechi

  Guvernul Gaburici, învestit cu 60 de voturi ale PLDM, PD şi PCRM, are în componenţa sa zece miniştri noi, faţă de componenţa precedentă. Unii candidaţi au reprezentat o surpriză pentru public, iar desemnarea altora a trezit nedumerire şi dezamăgire, după ce au ieşit la iveală lucruri controversate despre ei.

 • Gaburici intră în
lupta pentru leul moldovenesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaburici intră în lupta pentru leul moldovenesc

  Chiril Gaburici va încerca azi să obţină învestirea ca premier al Republicii Moldova în condiţiile în care leul moldovenesc se depreciază în ritm accelerat în faţa principalelor valute. Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei recunoaşte cu jumătate de gură că nu poate face mai nimic, iar Fundaţia Universitară a Mării Negre avertizează că singura soluţie este obţinerea unei credit internaţional.

Modifică Setările