Stiri despre gabriela vranceanu firea

  87 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dragi tineri #Rezist, vreţi să schimbaţi ceva?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragi tineri #Rezist, vreţi să schimbaţi ceva?

  Au fost penibile greşelile făcute de Primăriţa Generală pe Arena Naţională, la sărbătorirea victoriei Simonei Halep. Nu trebuia să se repeadă în faţă. Nu trebuia să fie prima pe scenă. Orice om cu un instinct politic sau cu skill-uri de comunicare ar fi adus un moderator în faţă, l-ar fi lăsat pe acesta să facă introducerea, ar fi lăsat-o apoi pe Simona să vorbească şi ar fi zis, la sfârşit, două propoziţii.

 • Poliţia Capitalei i-a dat dreptate lui Şerban Sturdza în privinţa unei sesizări după ce PMB l-a acuzat de dezinformare şi răspândire de „informaţii toxice”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Capitalei i-a dat dreptate lui Şerban Sturdza în privinţa unei sesizări după ce PMB l-a acuzat de dezinformare şi răspândire de „informaţii toxice”

  Şerban Sturdza, preşedintele filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor Români (OAR), a publicat duminică seara pe Facebook o poză cu un document oficial de la Poliţia Capitalei care îi dă dreptate în privinţa sesizării de construcţii ilegale în Parcul Romniceanu de anul trecut. Iniţial, Primăria Bucureştiului l-a acuzat pe arhitect de dezinformare şi de răspândit public „informaţii toxice”.

 • Primele glume legate de Tudy, „mâna dreaptă” a primăriţei Firea. Nerecomandat pudicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele glume legate de Tudy, „mâna dreaptă” a primăriţei Firea. Nerecomandat pudicilor

  Vestea numirii lui Tudy, fostul iubit înflăcărat al Oanei Zăvoranu (fapt pentru care a devenit şi celebru), în funcţia de viceprimar al Capitalei i-a luat prin surprindere chiar şi pe oamenii din instituţia de pe malul Dâmboviţei. Pe internet au apărut primele glume pe seama junelui viceprimar, care a rămas în conştiinţa publică după apariţia într-un filmuleţ difuzat intens online, în care se masturba filmându-se singur.

 • Tudy, mâna forte de la Primăria Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudy, mâna forte de la Primăria Capitalei

  Tristă zi pentru Bucureşti! Tudor Ionescu, zis Tudy, personaj devenit celebru în urma unui episod onanist care a avut-o ca adresantă pe Oana Zăvoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei.

 • Poeta Firea şi Pasărea Măiastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poeta Firea şi Pasărea Măiastră

  D-na Gabriela Vrânceanu-Firea a spus, din poziţia de Primar al General al Capitalei, că ar vrea să nu mai fie închise străzile pentru evenimente culturale, pentru că se blochează circulaţia, iar asta „nu se întâmplă în nicio capitală europeană”. O enervase că Şoseaua Kiseleff era închisă.  Apoi a revenit, într-o conferinţă de presă, spunând că era vorba doar despre concertele din Piaţa Constituţiei. Cum o dăm, tot prost iese.

 • Ce şi cum mi-a răspuns Gabi Firea după ce i-am scris să nu fie rea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce şi cum mi-a răspuns Gabi Firea după ce i-am scris să nu fie rea

  La numai câteva ore după ce postasem un text pe Blogurile Adevărul, în care-mi exprimam opinia în privinţa felului în care primăriţa Gabriela Vrânceanu Firea a decis să gestioneze după bunul plac soarta concertelor şi evenimentelor în aer liber din Bucureşti, am primit, pe pagina personală de Facebook o cerere de prietenie.

 • ANAT: Sperăm ca turismul să fie o prioritate pentru Gabriela Firea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANAT: Sperăm ca turismul să fie o prioritate pentru Gabriela Firea

  Alin Burcea, noul preşedinte ANAT, susţine, după rezultatul alegerilor locale, că un primar este „extrem de important” pentru industria turismului şi speră ca în Bucureşti problematica turismului să fie o prioritate pentru noul primar, Gabriela Firea.

 • În numele prezenţei la urne, al votului şi al Sfântului Mandat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În numele prezenţei la urne, al votului şi al Sfântului Mandat

  O găselniţă mai mult sau mai puţin nouă a politicienilor dâmboviţeni de stânga, luatul la braţ cu Dumnezeu şi cu tot clerul bisericesc, revine în campania electorală cu o opulenţă greu de atribuit unui creştin sadea. Auto-plasarea umilă sub auspiciile unui plan divin când vine vorba de cariera politică mai longevivă decât un Sequoia, legitimarea prin activitatea religioasă, descifrarea laicului prin religios.

 • Era politicienilor jurnalişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Era politicienilor jurnalişti

  Alegerile pentru primăria Capitalei de anul acesta sunt cel puţin atipice. Trei jurnalişti deveniţi politicieni îşi dispută platforme diferite şi concurează pentru voturile bucureştenilor. Este vorba despre Gabriela Vrânceanu-Firea (PSD), Laura Chiriac (ALDE) şi, mai nou, Robert Turcescu din partea PMP.

 • Frica de a gândi liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frica de a gândi liber

  „Când generalul de Gaulle a preluat puterea, în Franţa erau un milion de televizoare… când a plecat, erau zece milioane….Statul este întotdeauna o afacere a spectacolului. Dar statul-teatru de ieri era cu totul altceva decât statul-TV de astăzi”. – Regis Debray

 • Firea, la Adevărul Live: Îmi pare rău pentru momentele neplăcute din campania lui Ponta. Am învăţat lecţia. Nu-mi voi denigra rivalii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firea, la Adevărul Live: Îmi pare rău pentru momentele neplăcute din campania lui Ponta. Am învăţat lecţia. Nu-mi voi denigra rivalii

  Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a spus, la Adevărul Live, că îi pare rău pentru temele cu care PSD l-a atacat, prin intermediul său, pe Klaus Iohannis în campania pentru alegerile prezidenţiale, arătând că nu îşi va denigra niciun adversar în această campanie, ca o dovadă că şi-a învăţat lecţia.