Stiri despre gabriela lupu

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Îi iertăm sau nu pe părinţii abuzivi? „Le fac pomenile, le aprind lumânări, mă rog pentru ei. Dar i-am iertat? Nu ştiu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îi iertăm sau nu pe părinţii abuzivi? „Le fac pomenile, le aprind lumânări, mă rog pentru ei. Dar i-am iertat? Nu ştiu“

  Gabriela Lupu, jurnalistă cunoscută în breasla culturală, a publicat, sâmbătă, pe contul ei de Facebook o mărturisire emoţionantă despre bătăile încasate de la părinţii ei, în contextul dezbaterii legislaţiei norvegiene Barnevernet  în privinţa minorilor. Îi putem ierta sau nu pe părinţii abuzivi? Textul Gabrielei Lupu, pe care-l redăm în continuare, a devenit viral pe Facebook.

 • Ce
întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

  Fără să fi calculat anume, sunt 12. Cît orele pe ceas, cît zodiile pe cer, cît muncile lui Hercule. Cît lunile anului, cît apostolii. 12 personalităţi au acceptat să-mi răspundă, în 2013, la trei întrebări: ce mai faceţi ?, cine/ce anume v-a tăiat rasuflarea (de indignare, de încîntare) în ultima vreme?, ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

 • Mizerie şi frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizerie şi frumuseţe

  „Toate drumurile ei duc la Romi“, titrează ghidul cultural francez „Télérama Sortir“, care îi dedică o pagină fotografei Gabriela Lupu, autoarea expoziţiei „Le platz des Roms“, de la Paris. 70 de ţigani români de lângă Blaj s-au instalat pe un teren din Montpellier, pe care îl numesc „Platz“. În 2010, artista Gabriela Lupu i-a fotografiat pe căldărarii „campaţi“ în oraşul francez.

Modifică Setările