Stiri despre fuste

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi

  Recunosc, îmi place Popper. Îmi place apelul său la raţiune, optimismul său înfrânat dar mai ales faptul că nu neagă existenţa unui adevăr absolut. Pornind de la ideea popperiană citată în titlu, an de an propun studenţilor mei realizarea unui experiment social care să îi ajute să observe prejudecata, stereotipul şi propria ignoranţă. În acest semestru, cam 20 dintre ei au zis „da”.

 • FOTO VIDEO SkirtBike Constanţa - frumuseţea merge cu bicicleta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO SkirtBike Constanţa - frumuseţea merge cu bicicleta

  Cele mai frumoase bicicliste din Constanţa au ieşit la defilare. Îmbrăcate în fuste sau rochiţe, cu flori în păr sau pe biciclete, fetele au parcurs traseul Tăbăcărie - City Park - Dobrogea - Pavilionul Expoziţional şi înapoi în parc. Natura a ţinut cu ele, pentru că doar cu o oră înaintea SkirtBike norii s-au ridicat şi soarele a încălzit oraşul de la malul mării.

 • Liceenii din Franţa, în fuste la şcoală pentru a lupta împotriva sexismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceenii din Franţa, în fuste la şcoală pentru a lupta împotriva sexismului

  Tinerii francezi din oraşul Nantes au ales o abordare inedită de a lupta împotriva discriminării sexuale. Băieţii din 27 de licee din Nantes au renunţat vineri la pantaloni şi au venit la şcoală îmbrăcaţi în fuste, ca parte din campania lansată joi, „Ce ridică fusta?“.

 • Vor purta bărbaţii fustă şi dantelă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vor purta bărbaţii fustă şi dantelă?

  „Androgin” şi „femin” au devenit atributele moderne ale ţinutelor masculine prezentate în ultima vreme. Dar de la fantezia de pe podium până la moda străzii este sau nu cale lungă? Vor purta bărbaţii fuste? „Da, vor purta”, prezice editorul de modă Maya Singer, aprobată de designerii momentului.

 • Fuste ţigăneşti vândute online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fuste ţigăneşti vândute online

  Iancu Gabor este din Târgu-Mureş şi are doar 25 de ani. Se vede că e absolvent de studii superioare, dar trece sub tăcere acest aspect.

 • Suceava: A început vânătoarea hainelor „la reducere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: A început vânătoarea hainelor „la reducere“

  Sucevenii se pot îmbrăca zilele acestea la preţuri de chilipir. Unele magazine practică preţuri unice la toate produsele. Alţii refuză să vândă la solduri, cu riscul să rămână cu marfa pe stoc.

Modifică Setările