Stiri despre furtul din sistemul bancar din republica moldova

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aplicaţie electronică pentru deponenţii BEM, Unibank şi Banca Socială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aplicaţie electronică pentru deponenţii BEM, Unibank şi Banca Socială

  Banca Naţională a Moldovei a plasat pe pagina sa electronică o aplicaţie destinată fiecărui deponent în parte al ,,Unibank”, Banca de Economii sau Banca Socială” care permite într-un mod simplu şi rapid obţinerea informaţiei despre banca care îi va prelua mijloacele băneşti, transmite IPN.

 • Ilan Shor, audiat de procurori alături de Vlad Filat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Shor, audiat de procurori alături de Vlad Filat

  Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, Ilan Shor, a fost audiat astăzi de către procurorii anticorupţie în cadrul investigaţiei privind furtul din sistemul bancar din Republica Moldova. Acesta a dat depoziţii în dosarul devalizării Băncii de Economii, în aceeaşi zi cu fostul premier, preşedintele PLDM, Vlad Filat.

 • Mihai Ghimpu cere ajutorul SUA pentru numirea unui Procuror General din afara ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Ghimpu cere ajutorul SUA pentru numirea unui Procuror General din afara ţării

  Preşedintele Partidului Liberal i-a cerut Ambasadei SUA la Chişinău suportul în problema numirii unei persoane din afara ţării în funcţia de Procuror General al Republicii Moldova. Mihai Ghimpu vrea totodată întrevederi mai dese dintre ambasadorii şi reprezentanţii instituţiilor internaţionale şi liderii partidelor politice pentru a-i responzabiliza pe cei din urmă.

 • Mihai Ghimpu insistă asupra arestării lui Ilan Shor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Ghimpu insistă asupra arestării lui Ilan Shor

  Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, susţine că este gata să facă coaliţie cu PLDM şi PDM, dar a mai înaintat încă o condiţie şi anume ca Ilan Shor să fie arestat. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul de televiziune „Moldova 1, transmite IPN.

Modifică Setările