Stiri despre furtul din sistemul bancar al republicii moldova

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moldovenii oferă mai puţină mită din cauza sărăciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldovenii oferă mai puţină mită din cauza sărăciei

  Moldovenii de rând, dar şi oamenii de afaceri au început să ofere mai puţină mită. Motivul, însă, nu constă în conştientizarea faptului că devin astfel părtaşi ai fenomenului corupţiei, ci pentru că au sărăcit dramatic, relevă un studiu sociologic realizat de către Transparency International Moldova şi prezentat la Chişinău în cadrul Conferinţei Naţionale Anticorupţie.

 • Pedeapsa lui Dumnezeu l-a aruncat pe Vlad Filat în închisoare, crede un fost diacon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pedeapsa lui Dumnezeu l-a aruncat pe Vlad Filat în închisoare, crede un fost diacon

  Închiderea lui Vlad Filat şi problemele pe care le are acesta sunt pedeapsa pe care i-a dat-o Dumnezeu pentru păcatele pe care le-a făcut, în special pentru iniţierea şi susţinerea legii antidiscriminare, susţine fostul diacon Ghenadie Valuţă, preşedintele Asociaţiei ”Pro Ortodoxia”. Potrivit lui, fostul premier al Republicii Moldova trebuie să retragă legea, dacă vrea să se pocăiască şi să fie iertat de către Dumnezeu şi cetăţenii ţării.

 • FOTO Condiţiile în care trăieşte Vlad Filat în arestul CNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Condiţiile în care trăieşte Vlad Filat în arestul CNA

  Fără acces la telefon şi internet, doar 6 ore de televizor pe zi, singur în cameră, escortat de gardieni la duş şi cu un program zilnic strict - acestea sunt condiţiile în care trăieşte în prezent fostul premier Vlad Filat în arestul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) din Chişinău.

 • Valeriu Streleţ: Reducerea cheltuielilor publice este inevitabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valeriu Streleţ: Reducerea cheltuielilor publice este inevitabilă

  Premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, a declarat că reducerea cheltuielilor publice este inevitabilă, dar a precizat că plata pensiilor şi a salariilor va fi asigurată. În cadrul şedinţei Consiliul Economic al prim-ministrului, Valeriu Streleţ a spus că vor fi aplicate şi măsuri de reducere a cheltuielilor pentru investiţii, transmite IPN.

Modifică Setările