Stiri despre furie

  86 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Atenţie, stresul este contagios! Şi tu poţi suferi de stres de mâna a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, stresul este contagios! Şi tu poţi suferi de stres de mâna a doua

  Te plimbi fără să-ţi găseşti rostul prin tot biroul? Baţi cu pixul în agendă neliniştit? Oftezi des la remarcile colegilor de serviciu? Trânteşti telefonul? E posibil să fii stresat. Dar ştiai asta. Însă, ce e mai rău, este că stresul este contagios. Colegii de birou pot avea de suferit de pe urma comportamentului tău.

 • Locul în care soţiile dezamăgite expun amantele soţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul în care soţiile dezamăgite expun amantele soţilor

  După apariţia unor site-uri precum Ashley Madison, care oferă persoanelor căsătorite posibilitatea de a-şi găsi aventuri extraconjugale, un grup de americani s-au gândit să creeze ceva şi pentru soţia rănită de acasă. ShesAHomewrecker.com încurajează soţiile şi prietenele să o expună şi să o facă de râs pe care care le-a ademenit partenerul.

 • Vulnerabilitatea, antidotul furiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulnerabilitatea, antidotul furiei

  Furia implică discuţii cu privire la modul în care poate fi gestionată eficient. Astfel, Shayne Hughes, blogger pentru „Huffington Post“, a descoperit că cei 70 de participanţi de la seminarul de „Stăpânirea de sine”, pe care îl susţine, s-au confruntat cu ravagiile propriei furii sau s-au luptat să facă faţă furiei altor persoane.

 • Iertarea ca şansă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iertarea ca şansă

  Iertarea nu mai este demult obiectul de studiu exclusiv al teologilor. În psihologie şi psihoterapie travaliul iertării se încurajează de fiecare dată când se constată o blocare a persoanei într-un context nefavorabil dezvoltării şi armoniei. Acolo unde îşi face reproşuri, unde îşi contabilizează culpele şi îşi badijonează rănile.

 • Există cele cinci stadii ale suferinţei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Există cele cinci stadii ale suferinţei?

  Se vorbeşte despre un tipar al sentimentelor apărute după pierderea cuiva drag, dar chiar trecem cu toţii prin cele cinci stadii: negare, furie, negociere, depresie şi acceptare?

 • Fericirea vine după iertare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fericirea vine după iertare

  Cele mai adânci răni vor dura o viaţă întreagă: mama care nu a făcut parte din viaţa ta, bătăuşul din clasa a VIII-a care a transformat sala de clasă într-un coşmar de viaţă, iubitul care şi-a încălcat jurământul şi a ales pe altcineva.

 • Mânia dăunează grav sănătății
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mânia dăunează grav sănătății

  O cercetare efectuată de oamenii de știință americani arată că iertarea persoanelor care ne-au provocat o neplăcere ajută la îmbunătăţirea propriei sănătăţi, în schimb, furia crește riscul de atac de cord și de atac cerebral.

 • Părinţii completează bătaia cu ţipete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părinţii completează bătaia cu ţipete

  Părinţii din România încă folosesc bătaia pentru a-i educa pe copii, pentru că nu ştiu să-şi controleze furia şi nu cunosc altă metodă de a-i disciplina.

 • Fanii madrileni către Aguero:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fanii madrileni către Aguero: "Mori, trădătorule!"

  Plecare argentinianului Sergio "Kun" Aguero la Manchester City i-a înfuriat la culme pe fanii lui Ateltico Madrid care au uitat cu totul că sudamericanul a fost unul dintre idolii lor.

 • Ferguson e furios după suspendarea primită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ferguson e furios după suspendarea primită

  Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, este extrem de supărat după ce Federaţia engleză l-a suspendat cinci partide după ce a criticat arbitrajul de la meciul cu Chelsea.

 • Cum învingem monstrul numit furie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum învingem monstrul numit furie

  Există multe studii care demonstrează că am avea o sănătate mai bună dacă nu ne-am lăsa prea des pradă emoţiilor negative. Furia este o astfel de emoţie.De aceea, trebuie să găsim echilibrul între reprimarea şi exprimarea ei.

 • Cum să ţii în frâu „fiara“ din tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ţii în frâu „fiara“ din tine

  Cu toţii avem momente de furie în care simţim că suntem pe punctul de a o lua razna. Cum ne-am putea controla emoţiile pentru a nu regreta apoi? Vorbe usturătoare, ţipete, obiecte aruncate la întâmplare sau pur şi simplu lovituri aplicate celor care ne scot din sărite. Toate sunt reacţiile „nebuniei oarbe“.

 • Cum îi învăţăm pe copii să-şi reprime mânia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îi învăţăm pe copii să-şi reprime mânia

  Furia este emoţia care creează cele mai multe probleme în viaţa de familie. Poate duce la conflicte conjugale şi la agresiuni verbale sau fizice ale copiilor. Învăţaţi s-o stăpâniţi aşa cum trebuie!

 • Cum îţi ţii nervii în frâu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi ţii nervii în frâu

  Considerată, în anumite situaţii, o stare justificată, furia poate depăşi limita controlabilă dacă o picătură a umplut paharul. Cel mai adesea, răbufnirile emoţionale apar în relaţia de cuplu, dar nu este exclus să apară şi la serviciu sau în alte contexte.

Modifică Setările