Stiri despre frunza

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum ajungi împărat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ajungi împărat

  Să fii simpatic şi motivat - iată două condiţii ale şefiei. Asta pentru că tot am vorbit ieri seară despre Caţavencu şi despre ascensiuni. Poate de-aia, în dimineaţa aceasta mi-a venit în minte o povestire culeasă de Sim. FL. Marian, din satul Ilişeşti (Suceava). Bineînţeles, datează tot din epoca aceea, plină de naivităţi, mai precis de pe la final de secol al 19-lea.

 • „Mândru de oiţa mea!“, a scris filosoful Mihai Şora pe Facebook despre desenul lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mândru de oiţa mea!“, a scris filosoful Mihai Şora pe Facebook despre desenul lui

  În următorii trei ani, frunza din Grădina Carpaţilor va fi în continuare brandul de ţară al României, după care s-ar putea să îi ia locul o oaie. Sau cel puţin aşa sună declaraţiile unor operatori de turism care au participat la Consiliul Consultativ de săptămâna trecută: că acesta ar fi planul lui Mircea Dobre, Ministrul Turismului. Filosoful Mihai Şora (100 de ani) s-a numărat printre cei care au glumit pe seama acestei propuneri.

 • Ne paşte un nou 
brand de ţară: Oaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne paşte un nou brand de ţară: Oaia

  Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a lansat ideea promovării oii ca simbol turistic, fiind luată în discuţie chiar alegerea acesteia ca brand de ţară. Demersul său a fost fie criticat, fie ironizat de politicieni şi de specialişti, dar a fost susţinut de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

 • Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic cu o oaie. „E vreo ruşine că le reamintim românilor de legende şi de simbolurile naţionale?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic cu o oaie. „E vreo ruşine că le reamintim românilor de legende şi de simbolurile naţionale?“

  Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

 • Sarmalele, un pericol pentru sănătate sau un aliment pe care îl putem consuma în voie? Care sunt cele mai bune: în
frunză de viţă de vie sau în frunză de varză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarmalele, un pericol pentru sănătate sau un aliment pe care îl putem consuma în voie? Care sunt cele mai bune: în frunză de viţă de vie sau în frunză de varză

  Medicii nutriţionişti spun că delicioasele sarmale nu sunt nesănătoase, aşa cum le consideră lumea, ci, din punct de vedere nutriţional, sunt un aliment complet pentru că au proteine şi grăsimi (carne), respectiv carbohidraţi (orez şi legume). Iar consumate cu moderaţie nu favorizează creşterea în greutate.

 • Primul eşec în play-out. Gloria Buzău, învinsă la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul eşec în play-out. Gloria Buzău, învinsă la Brăila

  Astăzi, în Liga a doua, s-au disputat partidele din cadrul etapei a treia de play-off şi play-out. Gloria Buzău a pierdut meciul disputat împortiva formaţiei CF Brăila, cu scorul de 2-1. În ciuda eşecului de la Brăila, Gloria se menţine pe primul loc între echipele aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 • Brand de ţară şi patrimoniu naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brand de ţară şi patrimoniu naţional

  Brandul de ţară nu este, ca în multe ţări occidentale, o problemă a experţilor. La noi, experţii sunt foarte puţin ascultaţi şi, în general, trebuie să se ocupe cu altceva decât cu lucrul pentru care au fost pregătiţi. El este o obsesie naţională, o problemă despre care toată lumea îşi dă cu părerea.

 • VIDEO Singurul român care cântă la
frunză îşi lansează al 20-lea album
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Singurul român care cântă la frunză îşi lansează al 20-lea album

  Eugen Pandrea, cunoscut sub numele de Nucu Pandrea, îşi lansează vineri, la ora 18.00, în sala de spectacole a Cercului Militar Cluj, cel de-al 20-lea CD cu muzică interpretată la… frunză. El este cunoscut şi în străinătate pentru unicitatea sa de a interpreta diverse piese la frunză.

 • Din Liga Campionilor în Liga a III-a: Frunză a ajuns la Oţelul II
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din Liga Campionilor în Liga a III-a: Frunză a ajuns la Oţelul II

  La Galaţi, pe baza sportivă "Zoltan David" s-a disputat recent partida Oţelul II - Aerostar Bacău. Elevii lui Damian Băncilă şi Mitică Ragea au controlat partida şi au obţinut trei puncte foarte importante pentru configuraţia finală a clasamentului.

 • Iaşi: Fost şef de la Crimă Organizată cercetat pentru luare de mită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Fost şef de la Crimă Organizată cercetat pentru luare de mită

  Constantin Frunză este suspectat că ar fi cerut 50.000 de dolari de la un patron ieşean pentru a nu-l da în consemn la frontieră. Afaceristul ar fi reuşit să plece astfel din ţară, în ianuarie 2005. Procurorii DNA au demarat o anchetă după ce doi colegi ai poliţistului au susţinut această variantă.

 • Şumudică a presimţit: Frunză, la Oţelul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şumudică a presimţit: Frunză, la Oţelul!

  Transferul lui Ciprian Deac (25 de ani) în Giuleşti l-a nemulţumit pe Sorin Frunză (33 de ani). Ultimul a simţit că-şi pierde locul de titular şi a început deja să-şi caute altă echipă.

 • Primarul din Macea vrea să facă primul taraf de cântăreţi din frunză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul din Macea vrea să facă primul taraf de cântăreţi din frunză

  Sunt primar la Primărie. Aşa poate cânta, dar din frunză Ioan Mercea, care de 14 ani conduce comuna arădeană Macea.  Primarul este apreciat de cei din împrejurimi nu numai pentru ceea ce face pentru oamenii din localitate,  ci şi pentru talentul pe care îl are de a cânta din frunză şi de a imita copiii.

 • Dumitru Bucşaru l-a păcălit pe Ioan Niculae?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumitru Bucşaru l-a păcălit pe Ioan Niculae?!

  Patronul Astrei susţine că actele de transfer ale jucătorilor acontaţi de la Astra s-au „evaporat“ şi că va face reclamaţie la Liga Profesionistă de Fotbal. Principala beneficiară a destrămării Unirii Urziceni părea a fi Astra, formaţie patronată de Ioan Niculae, al doilea cel mai bogat român, conform Topului „Forbes” România.

 • În cădere liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cădere liberă

  Urziceniul nu a dat semne că resimte despărţirea de Mihai Stoica în prima parte a partidei de la Târgu- Mureş. Frunză şi Brandan au zburdat pe margini, dar au şi apărut periculos la finalizare.

 • Băsescu despre brandul de ţară: În Carpaţi s-a plămădit această naţiune,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu despre brandul de ţară: În Carpaţi s-a plămădit această naţiune, "Dracula" nu funcţionează

  Pentru că variantele cu Dracula nu au reuşit să pună România pe harta turistică a lumii, şeful statului pare dispus să ofere noului brand de ţară lansat de Elena Udrea la Shanghai, "Explore the Carphatian garden", o şansă. Traian Băsescu a declarat la Televiziunea Română că bradul de ţară este un program de punere în valoare a României, că "în Carpaţi s-a plămădit această naţiune".

 • Frunza lui Udrea, bătută-n cuie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frunza lui Udrea, bătută-n cuie

  Oficialii din turism au decis păstrarea frunzei, chiar dacă aceasta este aproape identică cu brandul unei companii de transport. Timp de aproximativ trei luni, brandul de ţară va fi evaluat din punct de vedere juridic, iar în acest timp spaniolii care l-au creat nu-şi vor primi banii.

 • Frunza care nu cade toamna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frunza care nu cade toamna

  Sub poleiala brandului de ţară se ascunde, de fapt, o totală lipsă de viziune în domeniul turismului.

 • Bucuresti:Anchetă pentru „Frunza lui Udrea”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucuresti:Anchetă pentru „Frunza lui Udrea”

  Consorţiul THR-TNS, contractat de Ministerul Turismului pentru crearea acestuia nou simbol pentru promovarea ţării noastre, o jumătate de frunză, nu va primi niciun ban până nu va lămuri situaţia.

 • Ce alternative avea Udrea pentru brandul de ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alternative avea Udrea pentru brandul de ţară

  Propunerile THR pentru brandul de ţară al României ori nu aveau niciun element grafic, ori imaginea arăta o căsută sau o altă frunză, de data aceasta de stejar. În ceea ce priveşte sloganul, variantele puse la dispoziţia Consiliului de Brand au cuprins "to be explored", "only for travellers" sau "old country, new emotions".

Modifică Setările