Stiri despre frumusete

  442 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Trei uleiuri esenţiale care au stat la baza frumuseţii Cleopatrei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Trei uleiuri esenţiale care au stat la baza frumuseţii Cleopatrei

  Regina egipteană Cleopatra a intrat în legendă drept una dintre cele mai frumoase femei din istorie. O parte dintre secretele sale de frumuseţe au fost documentate, fapt care a făcut posibil ca femeile de pretutindeni să le testeze şi să recreeze tratamentele cosmetice.

 • 3 semne ale îmbătrânirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 semne ale îmbătrânirii

  Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, trebuie să acorzi atenţie şi zonei gâtului, unde pot apărea primele semne ale îmbătrânirii. când vine vorba despre îngrijirea pielii, trebuie să acorzi atenţie şi zonei gâtuluiHidratarea este esenţială pentru pielea ta, aşa că trebuie să îţi menţii atât organismul hidratat, prin consumul de lichide, cât şi pielea, printr-o protecţie cu ajutorul cremelor şi a uleiurilor.

 • 5 idei de machiaj pentru vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 idei de machiaj pentru vară

  Fiecare sezon aduce noutăţi privind culorile şi tehnicile de machiaj în vogă. Vara aceasta, inspiră-te din propunerile specialiştilor, adaptează-le stilului tău şi nu uita: în sezonul estival mai puţin înseamnă mai mult!

 • Măşti care-ţi hidratează pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti care-ţi hidratează pielea

  Pielea are nevoie de îngrijire, iar cel mai bun mod prin care o poţi face este incluzând în rutina de înfrumuseţare măştile faciale. Există foarte multe reţete de măşti care au utilizări diferite, însă în sezonul cald ne interesează cele care hidratează tegumentul.

 • Băutura fără de care frumuseţea este afectată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura fără de care frumuseţea este afectată

  Apa este esenţială pentru îndeplinirea tuturor funcţiilor din organism, inclusiv ale pielii şi ale părului. Probabil că familia şi prietenele tale ţi-au spus de multe ori să bei apă când aspectul pielii şi părului nu arăta sănătos, ci lipsit de vitalitate. La început cu siguranţă nu ai crezut în puterea pe care o are această băutură, însă rezultatele îţi arată adevărul.

 • În ce fel afectează cafeaua pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce fel afectează cafeaua pielea

  Aspectul pielii spune multe despre starea noastră de sănătate. Orice modificare a culorii, petele, aluniţele care apar, toate pot anunţa o problemă de sănătate, care pot fi provocate de alimentaţia zilnică, băuturi, stilul de viaţă. Ştiai că una dintre băuturile care afectează sănătatea pielii este cafeaua.

 • 7 uleiuri care menţin pielea tânără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 uleiuri care menţin pielea tânără

  Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii fără bătrâneţe, uleiurile naturale te ajută să ştergi uşor urmele vremii de pe faţă. Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, o îngrijire specială menţine tenului hidratat şi previne apariţia ridurilor.

 • Păstrează tinereţea ochilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păstrează tinereţea ochilor!

  Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi se ridează uşor. Oboseala, hidratarea insuficientă, dar şi moştenirea genetică joacă un rol important în felul în care arăţi. Câţiva paşi simpli te ajută să îţi păstrezi tinereţea şi frumuseţea privirii!

 • Tratamente naturale pentru păr deteriorat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturale pentru păr deteriorat

  Deshidratarea, folosirea regulată a aparatelor termice (placă, ondulator, fohn), soarele, produsele de îngrijire, toţi aceştia sunt factori care afectează aspectul părului.