Stiri despre franz lehar

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regizorul Andrei Şerban despre „Văduva veselă“, care revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti: „Spectacolul oglindeşte contradicţiile din noi“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Andrei Şerban despre „Văduva veselă“, care revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti: „Spectacolul oglindeşte contradicţiile din noi“ VIDEO

  Soliştii, baletul şi corul Operei Naţionale Române Iaşi, alături de orchestra Operei Naţionale Bucureşti, sub bagheta maestrului Ciprian Teodoraşcu, vor interpreta, la cererea publicului, în patru seri consecutive, în spectacolul "Văduva veselă", regizat de Andrei Şerban, pe 1, 2, 3 şi 4 decembrie, de la ora 18.30.

 • România văduvei vesele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România văduvei vesele

  Văduva veselă a părăsit Bucureştiul, căutându-şi triumful la Iaşi. Dincolo de părerile doar aparent împărţite, nu a fost deloc un cutremur, un şoc cultural, ci un eşec, iar singurul câştig al producţiei lui Andrei Şerban este că nu a lăsat indiferent pe nimeni şi a  provocat o dezbatere, deocamdată nedusă până la capăt.

 • Cu Andrei Şerban, „Văduva Veselă” devine luxuriantă şi obositoare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu Andrei Şerban, „Văduva Veselă” devine luxuriantă şi obositoare!

  O înscenare prolixă cu supra de măsură, o montare regizorală ce devine fastidioasă, un consum bogat de soluţii scenice ce susţin momentele unui scenariu supradimensionat; …cu trimiteri suculente spre realităţile cotidiene de la noi; un spectacol ce s-ar putea situa la limita cabaretului politic. Aceasta este actuala montare a celebrei operete vieneze, „Văduva veselă” de Franz Lehár.

 • La veuve. Neagră
şi tristă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La veuve. Neagră şi tristă

  PREMIERĂ Mecanismul imaginat de regizorul Andrei Şerban pentru actualizarea „Văduvei vesele“ funcţionează în gol, spectatorul neputând rezona nici cu spectacolul vetust, nici cu contemporaneizarea forţată, care sună ca nuca-n perete.

 • Văduva veselă, dar plicticoasă, de la ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Văduva veselă, dar plicticoasă, de la ONB

  Un lucru e sigur: scandalul de la ONB, schimbările de management (dar şi schimbările operate de noul management) şi revenirea după două decenii a regizorului Andrei Şerban la Operă au creat hype-ul potrivit pentru epuizarea biletelor premierei Văduvei vesele.

 • Deschidere de stagiune la ONB şi ONRI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deschidere de stagiune la ONB şi ONRI

  Acum ştim. Stagiunea 2016-17 de la ONB se va deschide cu opereta Văduva veselă de Franz Lehár, în regia lui Andrei Şerban şi coprodusă cu ONRI (Iaşi - pentru cine nu e familiar cu acronimul).

 • „Văduva veselă“ se arată, în coproducţie, la Operele din Bucureşti şi din Iaşi. Regizorul Andrei Şerban ne invită la un spectacol 
„cum n-a văzut Parisul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă“ se arată, în coproducţie, la Operele din Bucureşti şi din Iaşi. Regizorul Andrei Şerban ne invită la un spectacol 
„cum n-a văzut Parisul“

  În premieră absolută, o coproducţie Opera Naţională Română Iaşi - Opera Naţională Bucureşti: cea mai faimoasă dintre toate operetele, „Văsuva veselă” de Franz Lehar, în noua montare a lui Andrei Şerban, este propusă într-o versiune cu totul originală. Sunt doar patru reprezentaţii la Bucureşti la Opera Naţională Bucureşti, pe 1, 2, 3 şi 4 septembrie, iar la Iaşi, pe 9, 10  şi 11 septembrie, vor fi trei reprezentaţii.

 • „Văduva veselă“, în concert la Liric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă“, în concert la Liric

  Festivalul Internaţional Elena Teodorini continuă astăzi, pe scena craioveană, cu operetă, după ce duminică le-a dăruit melomanilor un regal de muzică italiană, jazz şi muzică de film.

Modifică Setările