stiri despre frank timis

Chiar că aşa ceva este nemaiauzit, în orice caz fără precedent şi, oricum, pune în joc, în imediat, însăşi credibilitatea naţională şi internaţională ale Ucrainei şi preşedintelui său. Desigur, de lovituri de stat s-a mai auzit şi se aude tot timpul, sport naţional mai ales în Africa unde mai multe state se întorc sau sau sunt pe cale să se întoarcă la tribalismul începuturilor existenţei lor istorice.

acum 6 ore · comentarii (41)

Consilier regal, Deputat, Preşedinte al Adunării Deputaţilor, Senator, Preşedinte al Senatului, Preşedinte al Consiliului de Miniştri, Preşedinte al Partidului Naţionalist-Democrat, Ministru de Interne, Ministru de Stat, Ministru al Instrucţiunii Publice, Cultelor şi Artelor. În viziunea corporate de astăzi, am spune că Nicolae Iorga a fost unul dintre oamenii politici care a reuşit să comunice eficient la toate nivelurile ierarhice.

acum 1 ora · comentarii (2)

Un tratament adecvat nu se poate realiza fără un diagnostic corect. Economia românească nu se află deloc într-o situaţie bună. S-au erodat şi ultimele supape prin care se detensionau dezechilibrele macroeconomice, Astfel, devine urgentă aplicărea unor măsuri puternice de stabilizare macroeconomică. Amânarea lor va costa mult mai mult populaţia şi companiile din România.

acum 19 ore · comentarii (7)

Este puţin probabil ca noul guvern Ciucă să reuşească să conducă România în condiţiile crizelor multiple în care se află. Şi pentru că filosofiile şi principiile de guvernare ale celor două partide sunt incompatibile, şi pentru că nu e clar ce forţă are premierul Ciucă. Şi de cine ascultă: de Iohannis, de PSD, de PNL. Ideal ar fi să asculte de interele naţionale ale României.

E posibil ca producţia regretatului regizor de teatru Alexandru Tocilescu să fie mai în vârstă decât o parte dintre tinerii prezenţi sâmbătă seara la Operă pentru spectacolul cu Faust. Premiera a avut loc în 1998, iar Doina Dimitriu şi Robert Nagy, soliştii care debutau atunci în rolurile principale, s-au şi retras din activitate, după cariere internaţionale notabile.Summary

acum 18 ore · comentarii (0)

Maşina timpului există şi funcţionează, în Parlament. E drept că numai de-a-ndăratelea, dar până la urmă e şi asta o reuşită, faţă de eşecul amuzant trăit de astrofizicianul Stephen Hawking în 2009, când a organizat o petrecere... neanunţată, la care potenţialii călători din viitor – pe care-i aştepta, ca să-i infirme scepticismul legat de călătoriile în timp–  n-au mai ajuns.

Ambasadorul român cu cea mai înaltă poziţie în cadrul echipei de conducere a Serviciului European de Acţiune Externă („Ministerul de Externe” al UE) este Viorel Isticioaia-Budura. În perioada 2011-2014 a ocupat funcţia de de director general pentru gestionarea relaţiilor cu Asia, în cadrul echipei de conducere a SEAE. Ulterior, a fost numit în poziţia de Şef al Delegaţiei UE în Japonia în septembrie 2014.

Puţină lume ştie, dar înfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) de către fosta guvernare PSD a fost şi o măsură de protecţie socială: a scăzut cuantumul şpăgii pentru magistraţi. În consecinţă, românii din categoriile defavorizate „scot mai puţini bani din buzunar” pentru a avea liber acces la Justiţie.

acum 3 zile · comentarii (46)

Cum să priveşti altfel momentele actualei stagiuni bucureştene de concerte atunci când urgia pandemică îşi dă mâna cu un întreg complex de stângăcii administrativ organizatorice? Nu poţi să nu realizezi, multe decurg din situaţia haotică de natură politică generată. Iar urmările în planul cultural, cel al vieţii de concert, sunt evidente.

acum 2 zile · comentarii (0)

Dacă de la membrii guvernului impuşi de păpuşari, nu aveam nici o pretenţie de moralitate şi decenţă, de la generalul Ciucă, un aparent om politic mioritic până recent, când încă nu dădea semne de troacă politică, acum, acesta recită de câteva zile, aproape continuu, minciunile scrise de alţii!!! Promite câte în lună şi stele, lucruri despre care ştie sigur că nu or să se facă în veci, nici din întâmplare cu o astfel de guvernare!!!

acum 2 zile · comentarii (4)

Se vorbeşte tot mai des în ultimele săptămâni despre faptul că Florin Cîţu a împins PNL în braţele lacome, lipsite de scrupule ale PSD. Dar se uită că această coaliţie este firească în condiţiile în care cele două partide au fost împreună la guvernare multă vreme, că există membri care au pendulat între un partid şi altul, că există asemănări ideologice şi doctrinare etc. Monstruoasa coaliţie nu este între PNL şi PSD, ci între PNL şi AUR.

acum 3 zile · comentarii (24)
Modifică Setările