Stiri despre fracking

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu Dan Perjovschi despre Putin
şi ecologie (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu Dan Perjovschi despre Putin şi ecologie (I)

  Te uiţi pe pereţii desenaţi ai expoziţiei şi vezi, pe de o parte, tancuri, Putin, Kiev, Maidan, versus, pe partea cealaltă, Uniunea Europeană, debit la bancă, consumism, selfies…

 • Haideţi în duba istoriei, domnule Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haideţi în duba istoriei, domnule Victor Ponta

  România ultimelor şase luni a fost numită stat poliţienesc, dictatură, a fost făcută în fel şi chip.  Dar cea mai mare teamă a mea în viaţă sunt oamenii cu tupeu. Iar România de astăzi mă sperie prin tupeul celor care au obrăznicia de a spune că ne guvernează.

 • Oraşe americane vs. fracturarea hidraulică: scor 4-3 la referendumuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşe americane vs. fracturarea hidraulică: scor 4-3 la referendumuri

  Acum câteva ore s-au încheiat în SUA o serie de alegeri la nivel local şi de stat. În şapte localităţi din Ohio şi Colorado, pe buletinul de vot a fost introdusă şi o întrebare în legătură cu necesitatea reglementării sau chiar interzicerii extragerii gazelor de şist prin metoda fracturări hidraulice (“fracking”).

 • Chevron, treci la microfon!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chevron, treci la microfon!

  România este răscolită în adâncurile şisturilor ei sociale de teama poluării cu gaze de şist. Mai mult, oamenii se simt exploraţi / exploataţi de puternicii zilei autorităţi, care nu prea comunică în privinţa acestor pericole. Prin urmare, cred că este momentul ca Chevron să treacă la microfon.

Modifică Setările