Stiri despre fotografii

  590 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Personajele din Shrek, folosite într-un pictorial al unei reviste de modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Personajele din Shrek, folosite într-un pictorial al unei reviste de modă

  Personajele din celebra serie de animaţie "Shrek" au ajuns în paginile revistei de modă pentru bărbaţi "VMan". Într-un pictorial publicat în acest magazin, câteva fotomodele s-au "fotografiat" alături de Donkey, Prinţesa Fiona şi Lord Farquaad, după cum informează animationmagazine.eu.

 • Fetiş funebru: fura fotografiile moartelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetiş funebru: fura fotografiile moartelor

  Mormintele dintr-un cimitir din Roma au fost "vizitate" de un colecţionar de poze de pe pietrele funerare. Ciudatul hoţ alegea chipuri de femei.

 • Târgu-Mureş:Fotografii-spectacol în cafeneaua Zanza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Fotografii-spectacol în cafeneaua Zanza

  Doi dintre cei mai apreciaţi tineri fotografi mureşeni, Radu Roşca şi Lucian Muică, îşi vor expune, începând de azi şi timp de două săptămâni, cele mai reuşite opere, în localul Zanza Caffe Lounge din Piaţa Trandafirilor.

 • Fotografie cu certificat de garanţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotografie cu certificat de garanţie

  În ultimii ani, arta fotografică autohtonă a ajuns să semene din ce în ce mai mult cu un „nou val“. Nicu Ilfoveanu, Bogdan Bordeianu, Vlad Petri, Bogdan Gîrbovan, Michele Bressan şi  Lucian Bran expun, începând de astăzi, la UNA Galeria. Ce îi aduce împreună la „Mostra“ este lansarea procedeului Digigraphie® în România.

 • Distrează-te cu trupa Jokers!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distrează-te cu trupa Jokers!

  Trupa Jokers şi „Adevărul de Seară“ îşi oferă o seară de distracţie pe cinste. Sună-ne şi poţi fi fericitul câştigător al unei invitaţii pentru două persoane la  un spectacol extraordinar de Stand Up Comedy!

 • Doi tineri au cutreierat opt luni prin lumea largă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri au cutreierat opt luni prin lumea largă

  27.000 de kilometri şi 11 ţări parcurse, acestea sunt cifrele cu care doi tineri se pot lăuda după lunile petrecute departe de casă. Marius şi Mircea şi-au luat inima în dinţi şi au plecat în călătoria vieţii lor, din Bucureşti şi până în Kuala Lumpur, punctând cele mai importante destinaţii din Asia.

 • Ultima privire dinaintea morţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima privire dinaintea morţii

  Michele Bressan a ajuns un nume cunoscut printre amatorii de artă tânără datorită unor serii de fotografii a căror linie stilistică atestă înclinaţia pentru explorarea atmosferelor vintage descoperite în timpul prezent.

 • Bucureşti: Limuzina Logan, construită de un student la master
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Limuzina Logan, construită de un student la master

  Pe site-ul Dacia Club, un fan al mărcii a postat poze cu o maşină de 6 metri construită pe o platformă MCV. Vicepreşedintele Dacia, Contantin Stroe susţine că pozele postate pe site ar putea fi proiectul unui student care face master la ei şi că asta „nu înseamnă că vom vedea modelul între cele fabricate“.