Stiri despre fortificare

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Expertiză: Iniţiativele de fortificare a sistemului bancar dau puteri exagerate BNM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expertiză: Iniţiativele de fortificare a sistemului bancar dau puteri exagerate BNM

  Prin aprobarea proiectului de modificare a Legii cu privire la Banca Naţională a Moldovei (BNM) şi a Legii privind Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) se acordă puteri exagerate BNM. La această concluzie au ajuns experţii Centrului de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC), care au efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului Legii pentru modificarea şi completarea celor două acte legislative.

 • E bine sau nu să mănânci alimente cu vitamine adăugate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E bine sau nu să mănânci alimente cu vitamine adăugate?

  Industria alimentară apelează, în ultimii ani, la un nou truc, pentru a atrage consumatorii interesaţi de un stil de viaţă sănătos: îşi fortifică produsele prin adaos de vitamine, minerale şi de antioxidanţi. Dar această practică este îndoielnică, mai ales în cazul biscuiţilor, cerealelor şi sucurilor, spun specialiştii.

 • De ce reumaticii se simt mai bine vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce reumaticii se simt mai bine vara

  Bolnavii cu artroză sunt cei mai avantajaţi de vremea caldă, simptomele lor fiind atenuate în acest sezon sub influenţa temperaturilor. Dacă poliartrita se declanşează pentru prima oară vara, durerile asociate bolii sunt mai reduse în intensitate decât dacă primele manifestări apar iarna sau primăvara.

Modifică Setările