Stiri despre fortele armate romane

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un mare furnizor al Armatei Române angajează sute de specialişti în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un mare furnizor al Armatei Române angajează sute de specialişti în Bucureşti

  Unul dintre cei mai mari jucători la nivel mondial, specializat în apărare terestră şi navală, aeriană, securitate cibernetică, sateliţi, transport feroviar, sisteme pentru metrou şi managementul traficului aerian, a anunţat că va angaja sute de specialişti, în urma extinderii operaţiunilor în România.

 • INFOGRAFIE Starea Apărării Naţionale: topul celor mai puternice armate din lume. De ce a căzut România cinci poziţii într-un singur an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Starea Apărării Naţionale: topul celor mai puternice armate din lume. De ce a căzut România cinci poziţii într-un singur an

  Pe măsură ce întreaga lume din jurul nostru s-a înrolat într-o nouă cursă a înarmării, fondurile insuficiente şi stocurile existente - dar învhechite - ale armatei române au însemnat căderea constantă a acesteia în topurile care măsoară puterea militară a naţiunilor. În 2015, cel mai citat astfel de clasament plasează România pe locul al 56-lea din 126. Armata română este, astfel, cu cinci poziţii mai jos decât în 2014.

 • Staţi liniştiţi, pe locurile voastre, în Ţara Poziţiei Ghiocelului...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staţi liniştiţi, pe locurile voastre, în Ţara Poziţiei Ghiocelului...

  Care este diferenţa dintre un şofer, care ascultă un post de radio când conduce autoturismul pe o şosea din Israel şi acela care face acelaşi lucru, pe una, cu tradiţionalele gropi, din România? Cel mai probabil, primul este informat constant despre rute pe care este bine să le evite, din raţiuni militare, iar secundul îşi va face cruce, în gând, ascultând un consilier al premierului, ce vorbeşte în martie 2015, ca un oficial din decembrie 1989!