Stiri despre fonduri europene

  2702 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Triplă escrocherie cu locuinţe ANL şi fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triplă escrocherie cu locuinţe ANL şi fonduri europene

  Gălăţeanul Victor Roşu a fost arestat după ce a jumulit mai mulţi naivi cărora le-a promis locuinţe ANL şi fonduri europene. Serviciul Teritorial Galaţi al DNA investighează o triplă escrocherie cu fonduri europene şi locuinţe ANL.

 • Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport

  Reprezentanţii oraşelor Arad şi Gyula au lansat astăzi proiectul de dezvoltare a reţelelor de transport. Prin acest proiect, în valoare de 600.000 de euro, cu finanţare europeană, se vor realiza studii de trafic în cele două oraşe. Un alt scop al proiectului, pentru care au fost atrase fonduri europene, este să ofere studii şi soluţii care privesc şi legături rutiere rapide între oraşul românesc şi municipalitatea parteneră d

 • Brăila:Debarcader pe Dunăre de 350.000 de euro, în calea iernii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Debarcader pe Dunăre de 350.000 de euro, în calea iernii

  Înfiinţată în acest an, parcarea pentru nave a atras până acum o sută de proprietari de ambarcaţiuni scumpe. Debarcaderul Turistic a fost făcut cu 350.000 de euro, din fonduri europene în cadrul proiectului de modernizare a Falezei Dunării şi este administrat de Braicar.

 • Lista cu proiectele Iaşiului pe fonduri europene se subţiază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista cu proiectele Iaşiului pe fonduri europene se subţiază

  Şefii Primăriei au anunţat că din cele opt proiecte, pe care doreau să le depună pe axa 1 a Programului Operaţional Regional pentru a accesa 111 milioane de euro nerambursabili, ar putea depune până la mijlocul anului doar şase

 • Băsescu: Avem o problemă uriaşă în a absorbi fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Avem o problemă uriaşă în a absorbi fonduri europene

  Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut faţă de vicepreşedintelui Băncii Europene de Investiţii că România "are o problemă uriaşă" în ce priveşte capacitatea de a absorbi fonduri europene. Şeful statului a admis caă cele mai multe probleme sunt la Ministerul Transpoturilor şi a precizat că nu este mulţumit de cifrele din proiectul de buget pe 2010, pe care îl are spre promulgare.

 • Sistemul de accesare a fondurilor europene s-ar putea prăbuşi în câteva luni, spun ONG-urile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul de accesare a fondurilor europene s-ar putea prăbuşi în câteva luni, spun ONG-urile

  Coaliţia „ONG-uri pentru fonduri structurale“, formată din şapte organizaţii neguvernamentale, va trimite astăzi o scrisoare premierului Emil Boc pentru a-i atrage atenţia asupra disfuncţionalităţilor din sistemul de accesare a fondurilor europene din România, sistem aflat în pericol iminent de a intra în colaps în următoarele luni.

 • O letoniancă face voluntariat la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O letoniancă face voluntariat la Brăila

  Tânăra de 22 de ani, regizor şi scenograf în Riga, este fascinată de teatrul brăilean. Şi-a făcut prieteni în rândul tinerilor de la Clubul "Voltin"

 • Fondurile europene salvează bugetul Clujului în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondurile europene salvează bugetul Clujului în 2010

  Consiliul Judeţean Cluj, precum şi regiile şi societăţile comerciale din subordine vor încerca, în 2010, în condiţiile unui buget central „sărac“, să se descurce din resurse proprii şi din fonduri europene, a precizat preşedintele Alin Tişe.

 • Bucureşti: Hanul Gabroveni - „Casa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Hanul Gabroveni - „Casa" boschetarilor devine centru cultural

  După ce au organizat în toamna anului trecut un concurs de proiecte pentru restaurarea acestei clădiri, Ordinul Arhitecţilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Centrul de proiecte cultural ArCub au decis câştigătorul. Startul lucrărilor se va da în luna martie a acestui an, cu termen de finalizare în 2011.

 • Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene

  Potrivit Inspectoratului Şcolar al Judeţului Cluj, anual în jueţ se defăşoară în jur de 25 de parteneriate şcolare şi circa 20 de cadre didactice beneficiază de stagii de formare continuă.

 • Întârzieri la proiectele UE depuse de CJ Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întârzieri la proiectele UE depuse de CJ Iaşi

  Unul din drumurile care ar trebui refăcut cu bani europeni este blocat în contestaţii după adjudecarea licitaţiei către SC Construcţii Feroviare Iaşi Grup Colas.

 • Modernizarea Salinei Turda a fost finalizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modernizarea Salinei Turda a fost finalizată

  Salina Turda va reintra, în luna ianuarie 2010, în circuitul turistic şi al bazelor de tratament, după ample lucrări de consolidare şi modernizare. Lucrările au fost efectuate cu fonduri europene, în valoare de 4,8 milioane de euro, restul de un milion de euro reprezentând cofinanţarea Primăriei Turda şi a Consiliului Judeţean Cluj.

 • Un preot dă lecţii de finanţare şefilor judeţului Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un preot dă lecţii de finanţare şefilor judeţului Iaşi

  Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, a refuzat să pună în aplicare un parteneriat între Parohia „Duminica Tuturor Sfinţilor" şi instituţia pe care o conduce pentru a accesa fonduri europene nerambursabile.

Modifică Setările