Stiri despre fond de rulment

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Totul despre fondul
de rulment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre fondul de rulment

  Reglementarea legală în materia asociatiilor de proprietari face trimitere şi la fondurile ce pot fi constituite la nivelul fiecărei asociaţii. Fondul de rulment are o reglementare proprie, fiind extrem de important în activitatea curentă.

 • Noua lege a asociaţiilor de proprietari: ce probleme rezolvă şi ce hibe are
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua lege a asociaţiilor de proprietari: ce probleme rezolvă şi ce hibe are

  Ipotecă pe apartamentele datornicilor la întreţinere, obligarea proprietarilor de a permite accesul în locuinţă pentru reparaţii sunt câteva dintre noutăţile aduse de Legea asociaţiilor de proprietari. Specialiştii spun că legea are numeroase hibe, care vor crea haos în asociaţiile de bloc.

 • Adaptarea şi actualizarea fondurilor asociaţiei la nevoile concrete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adaptarea şi actualizarea fondurilor asociaţiei la nevoile concrete

  Normele legale aplicabile în materie, respectiv Legea 230/2007 şi Normele de Aplicare 1588/2007 prevăd că fondurile asociaţiei sunt: fondul de rulment şi fondul de reparaţii (cele mai reprezentative şi semnificative). Cele două menţionate sunt obligatorii a fi constituite şi/sau reîntregite an de an, decizia luându-se în cadrul adunărilor generale anuale care în mod obligatoriu se vor ţine în primul trimestru.

 • Locatarii ANL trebuie să plătească trei chirii avans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locatarii ANL trebuie să plătească trei chirii avans

  Fondul de rulment, care va avea o valoare cuprinsă între 250 şi 750 de lei, va fi un fel de garanţie pentru restanţele la utilităţi. Prin această măsură, autorităţile vor să fie sigure că au de unde să „împrumute" bani dacă chiriaşii rău platnici nu-şi achită facturile lunare.

Modifică Setările