Stiri despre fluent in finante

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să citeşti ştirile financiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să citeşti ştirile financiare

  Aţi citit vreodată ştiri cu Q3/Q2, EBIT, EBITDA, ROE şi alţi termeni din această limbă păsărească? Ei bine, acum aceste expresii pot ajunge pe înţelesul tuturor, pentru că Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a lansat platforma www.fluentinfinante.ro, destinată educaţiei financiare. Aceasta îşi propune sa devină primul punct unic de informare pentru toţi investitorii actuali, dar şi cei viitori de pe bursă.

 • Fondurile de investiţii sau cum să îţi înmulţeşti banii fără să îţi baţi capul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondurile de investiţii sau cum să îţi înmulţeşti banii fără să îţi baţi capul

  Marea majoritate a românilor îşi ţin banii la saltea sau în bănci. O mână de oameni îşi administrează activ banii şi investesc pe bursă în acţiunile listate. Dar acest lucru presupune să analizezi domeniile şi companiile şi să fii la curent cu toate noutăţile. Există, însă o modalitate de investiţii în care doar îţi depui banii şi nu îţi mai baţi capul să faci alte tranzacţii. Acestea sunt fondurile de investiţii.

 • Banii Tăi Expo. Află ce poţi face cu banii tăi, ca să nu-ţi pară rău mai târziu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii Tăi Expo. Află ce poţi face cu banii tăi, ca să nu-ţi pară rău mai târziu

  Foarte puţine bănci oferă câştiguri reale pozitive la un depozit de 1.000 de lei constituit pe un an. În aceste condiţii, investiţiile pe piaţa de capital devin o alternativă pentru cei care nu vor să iasă în pagubă. Dar cum afli care este cea mai bună opţiune pentru tine fără a-ţi pierde banii? Vino la expoziţia „Banii Tăi Expo 2016“, care va avea loc în data de 27 şi 28 mai în Piaţa Universităţii, pentru a afla ce ţi se potriveşte.