Stiri despre florin grozea

  41 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Florin Grozea i-a transmis un mesaj Ilincăi Vandici, după declaraţiile controversate făcute de vedetă: „Îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de multă iubire”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Grozea i-a transmis un mesaj Ilincăi Vandici, după declaraţiile controversate făcute de vedetă: „Îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de multă iubire”

  Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, a postat un mesaj pe reţelele de socializare unde îi răspunde Ilincăi Vandici, după declaraţiile controversate făcute de vedetă în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. Artistul a mărturisit că la început a crezut că este o exagerare din partea internauţilor, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” primind foarte multe critici în ultima perioadă.

 • Despre artiştii îmbrăcaţi ciudat şi povestea pe care nimeni nu v-o spune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre artiştii îmbrăcaţi ciudat şi povestea pe care nimeni nu v-o spune

  La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

 • Moda de a-l ataca pe dl. Andrei Pleşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda de a-l ataca pe dl. Andrei Pleşu

  Observ că a devenit o modă atacarea în scris ori în emisiuni de televiziune a filosofului Andrei Pleşu. Mai-mai să cred că este vorba despre un nou hobby sau despre o modalitate de a-ţi petrece, fără prea mari cheltuieli, concediul. De a-ţi dovedi ţie însuşi că eşti persoană importantă şi că, în fine, ţi-ai găsit un rost în viaţă.

 • Polemica „Despacito“. Berti Barbera îi taxează pe criticii lui Andrei Pleşu: Semidocţi ipocriţi care au câştigat numai din indolenţa publicului mult şi prost
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Polemica „Despacito“. Berti Barbera îi taxează pe criticii lui Andrei Pleşu: Semidocţi ipocriţi care au câştigat numai din indolenţa publicului mult şi prost

  Cântăreţul şi compozitorul Berti Barbera se implică în discuţia privind hit-ul „Despacito“, după ce Andrei Pleşu s-a declarat stupefiat de succesul piesei, iar cântăreţul Florin Grozea i-a adresat o scrisoare deschisă filosofului în care îi transmite că „nu a înţeles nimic din piesă“ şi îi explică acestuia unde greşeşte.

 • Viitorul industriei muzicale într-o lume Virtual Reality
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul industriei muzicale într-o lume Virtual Reality

  Virtual Reality este deja aici, iar artiştilor li se deschid noi drumuri creative! Ca de obicei la trecerea dintre ere, doar artiştii care se adaptează şi îmbrăţişează noile tehnologii vor fi relevaţi în continuare.

 • Metoda Poptămaş şi epigonii lui Tony
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metoda Poptămaş şi epigonii lui Tony

  Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

 • 7 motive pentru care „The day we die” este imnul noii Revoluţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 motive pentru care „The day we die” este imnul noii Revoluţii

  Muzica a fost mereu soundtrack-ul mişcărilor de revoltă al oamenilor. În versuri revoluţionarii şi-au sintetizat durerea, furia şi speranţele. Refrenele cântecelor-manifest au devenit sloganuri şi chemări la luptă, reuşind de multe ori să transceadă istoria.

 • Dumbphone vs Smartphone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumbphone vs Smartphone

  Prea conectaţi la ce se întâmplă pe Internet, uităm uneori de clipa prezentă. De viaţa „reală”. Uităm uneori de priorităţile adevărate, hipnotizaţi de „See More”.

 • 7 lucruri pe care nimeni nu ţi le zice când intri în muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 lucruri pe care nimeni nu ţi le zice când intri în muzică

  Articolul acesta nu îşi doreşte să dezamăgească tânărul care vrea să intre în industria muzicală. Sunt un om optimist şi un idealist incurabil. Dar sunt de asemenea un admirator al realităţii şi al sincerităţii.

 • Un bitcoin, dau un bitcoin pentru un regat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bitcoin, dau un bitcoin pentru un regat!

  Tehnologia blockchain va fi una dintre motoarele evoluţiei digitale din industria creativă. Va fi una dintre soluţii. Cu siguranţă nu va fi singura soluţie, dar pariez că va face parte din viitorul muzicii.

 • De ce aş vrea să fiu supererou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce aş vrea să fiu supererou

  Supereroul discută filosofie cu Zeus la o cafea sau e chinuit de Hades, el nu are cale de mijloc. Dar ce ai face TU dacă ai avea super-puteri?

 • Tu cui ai dona 800 de milioane de dolari?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tu cui ai dona 800 de milioane de dolari?

  Tu ce ai face dacă ai avea 800 de milioane de dolari? Cum le-ai dona pentru a face într-adevăr un bine câtor mai mulţi oameni, în ce domeniu, pentru ce cauză?

 • As face orice! Orice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  As face orice! Orice?

  De-a lungul anilor am cunoscut zeci, poate sute de oameni care îşi doreau să se lanseze. Au venit cu demo-uri la noi la studio sau la emisiune sau pur şi simplu ne trimiteau email-uri. Marea lor majoritate spun ca ar face „orice” sa ajunga acolo unde visează.

 • Într-un bar intră Sherlock Holmes, Greg House şi Alan Turing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Într-un bar intră Sherlock Holmes, Greg House şi Alan Turing

  Personaje de film puternice, dure, nesimţite chiar. Sunt modele pentru noi? De ce? Spuneţi-le copiilor că scenele spectaculoase din filme sunt doar pentru show. Adevărul este mai puţin spectaculos, dar de cele mai multe ori mult mai interesant...

 • Top 13 preluari care au fost mai bune decât melodiile originale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 13 preluari care au fost mai bune decât melodiile originale

  Se spune că o preluare nu va fi niciodată aşa de bună precum originalul. Prin definiţie o preluare este o... copie. O reinterpretare a unui original. Totuşi iată câţiva artişti care au reuşit să depăşească succesul cu cover-urile lor!

 • Despre obsesia notelor şi antreprenoriat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre obsesia notelor şi antreprenoriat

  De ce limităm vieţile copiii noştri spunându-le că trebuie să aibă note mari şi atât? De ce le spunem că trebuie să se angajeze? A fi angajat nu e un lucru rău, dar nu e singurul drum pe care poate cineva să îl ia.

 • 5 ani de la plecarea lui Michael
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 ani de la plecarea lui Michael

  Au trecut 5 ani de la plecarea lui Michael. Ce am învăţat de la el, in absentia ? Eu am învăţat ceva: că poţi fi în acelaşi timp cel mai bun artist din lume, dar şi cel mai bun om. Un adevăr pe care Michael Jackson ni-l aminteşte în fiecare zi.

 • De ce am scris cartea Hit Yourself
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce am scris cartea Hit Yourself

  Am scris această carte pentru mine, pentru artiştii români şi pentru a spune tinerilor că există un curent artistic românesc de mare succes în lume de care pot profita. Şi să le spun că trăim vremuri pline de oportunităţi. Cartea Hit Yourself este o carte pe care, dacă n-o scriam eu, trebuia să o scrie cineva.

 • Alexandra Stan - Thanks for leaving (recenzie si versuri)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandra Stan - Thanks for leaving (recenzie si versuri)

  Alexandra Stan este un artist român care ne-a reprezentat ţara cu succes în ultimii ani, realizând cu hiturile ei recorduri pe care muzica românească le aştepta de mult. Mai puţin cunoscută la noi în ţară decât în străinătate, Alexandra a apărut în presă anul trecut din cauza unui eveniment nefericit care putea să-i pună punct carierei. Din fericire artista şi-a revenit şi e gata să recucerească topurile internaţionale.

 • Celebrity Endorsement Channel - un nou canal de promovare online a brand-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebrity Endorsement Channel - un nou canal de promovare online a brand-urilor

  Pentru prima data in Romania fanii artistilor au raspuns la un sondaj online dedicat publicitatii. Pornind de la observaţia că vedetele de pe Facebook au un reach de 20-30 de ori mai mare decât alte brand-uri, mi-am pus întrebarea: ce succes [calitativ şi cantitativ] are publicitatea pe canalele online ale artiştilor?

Modifică Setările