Stiri despre flit

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Klaus Iohannis dă cu
flit democraţiei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Iohannis dă cu flit democraţiei?

  Aştept de la Domnul Preşedinte scuze, clarificări sau confirmări. Recenta declaraţie a domniei sale referitoare la susţinătorii Referendumului pentru Căsătorie jigneşte milioane de oameni din această ţară, fie ei ortodocşi, catolici, protestanţi, musulmani sau necredincioşi.

 • FILIT – o mare sărbătoare. Nu doar a Iaşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FILIT – o mare sărbătoare. Nu doar a Iaşului

  FILIT a fost o sărbătoare. Dar, nu numai a Iaşului, pentru că acest eveniment a reuşit să spargă carapacea provincialismului. Au fost zile intense, cu evenimente pentru toate gusturile, ce au antrenat atâtea mii de oameni în acţiuni pe care mulţi le consideră a fi agreate doar de către o minoritate îndrăgostită de carte, muzică bună şi discuţii serioase pe teme cu adevărat importante.

 • Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, o sărbătoare a Iaşiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, o sărbătoare a Iaşiului

  Astăzi începe Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere de la Iaşi (FILIT), desfăşurat între 23-37 octombrie, ce reuneşte peste 100 de profesionişti ai cărţii din ţară şi din străinătate. Câteva dintre evenimentele importante sunt „Serile FILIT“ - dintre care una va fi dedicată scriitoarei Herta  Müller – şi „Noaptea albă a poeziei şi a muzicii“, ambele pe 25 octombrie.

Modifică Setările