Stiri despre flamingo

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 100 de păsări flamingo au fost observate în Delta Dunării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de păsări flamingo au fost observate în Delta Dunării

  Peste 100 de păsări flamingo au fost observate, miercuri, în Delta Dunării, 49 dintre acestea se află în zona protejată Sarături Murighiol, iar 60 au fost văzute pe lacul Tuzla, anunţă Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

 • Supravieţuitoarele surghiunite ale flotei româneşti - ce s-a ales de navele-vedetă, care altădată băteau mările-n lung şi-n lat sub pavilion românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supravieţuitoarele surghiunite ale flotei româneşti - ce s-a ales de navele-vedetă, care altădată băteau mările-n lung şi-n lat sub pavilion românesc

  Navele din flota României au fost vândute la preţ de fier vechi după Revoluţie, iar străinii au făcut din ele opere de artă şi acum funcţionale. Nava de pasageri Dierna a fost transformată în cazinou în Israel, petrolierul Biruinţa – în rafinărie plutitoare în Golful Guineei, iar cargoul Dej a rămas, ca printr-un miracol, în România şi a devenit nava-şcoală Albatros

 • Ce e de
învăţat din greşelile profesorului de afaceri Marius Ghenea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e de învăţat din greşelile profesorului de afaceri Marius Ghenea

  Când auziţi de Marius Ghenea, majoritatea dintre voi aveţi în minte figura de sfinx de la ”Arena Leilor” a celui care desfiinţa planurile de afaceri ale aplicanţilor. Divorţul de anul trecut şi al doilea eşec cu cafenelele Testa Rossa au proiectat contururi noi pe imaginea unuia dintre cei mai populari oameni de afaceri români.

 • Falimentele şi supravieţuitorii crizei: „cinci ani de victime“ şi de câştigători în retailul electroIT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Falimentele şi supravieţuitorii crizei: „cinci ani de victime“ şi de câştigători în retailul electroIT

  K-Tech Ultra Pro, Hollywood Music & Film, Flamingo sau Best Computers. Brand-uri puternice, aparent solide, dar pe care criza economică le-a lovit puternic, prăbuşindu-le în timp record. Unele companii au fost salvate prin fuziuni, altele pur şi simplu au dispărut de pe piaţă, rămânând, ca amintire a lor, doar sigle învechite sau spaţii care şi în prezent îşi caută proprietar.

 • Piscinele din Chişinău sunt la mare căutare. Vezi GALERIA FOTO!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piscinele din Chişinău sunt la mare căutare. Vezi GALERIA FOTO!

  Odată cu temperaturile ridicate de afară, bazinele artificiale devin polurile de atracție ale chișinăuienilor dornici de a se refugia de caniculă. Acestea sunt frecventate în special de tineri, tentaţi de apa ștrandurilor moderne și luxoase, în ciuda preţurilor piperate de acolo.

 • Firmele intră mai greu în insolvenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firmele intră mai greu în insolvenţă

  De azi, creditorii nu mai pot cere insolvenţa companiilor pentru restanţe sub 90 de zile şi datorii mai mici de 45.000 de lei. Modificarea legii insolvenţei nu va scădea numărul firmelor în incapacitate de plată, însă va reduce presiunea pusă de creditori pe datornici.

 • Flamingo International a murit, mai trăieşte Flanco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flamingo International a murit, mai trăieşte Flanco

  După cutremurul din decembrie anul trecut, când grupul Flamingo International a intrat în procedură de insolvenţă, reprezentanţii acestuia spun acum că singura companie din grup care mai are şanse de revenire este Flanco.

 • Topul celor mai slabe performanțe pe Bursa de la București
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai slabe performanțe pe Bursa de la București

  Forbes analizează care dintre emitenţii de pe Bursa de la Bucureşti au fost afectaţi cel mai tare de deciziile greşite ale managerilor, în prăbuşirea dramatică a pieţelor financiare şi imobiliare.

 • Insolvenţa în România duce la faliment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insolvenţa în România duce la faliment

  Peste 90% din societăţile comerciale intrate în procedura de insolvenţă îşi închid activitatea. Majoritatea firmelor autohtone care invocă incapacitatea de plată îşi închid afacerea, în timp ce în Franţa sau în SUA o treime dintre ele reuşesc să se salveze.

 • EADS aduce la Braşov o investiţie de 100 mil. euro - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EADS aduce la Braşov o investiţie de 100 mil. euro - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre investiţia de 100 mil. euro de la Braşov, creşterea magazinelor de tip discount sau scăderea pieţei construcţiilor în 2010. Printre alte subiecte, acţionarii Flamingo şi-au ales administratorul special, iar Intercapital Invest a încheiat anul aproape pe zero.

 • Adrian Olteanu a a fost ales admistrator special al Flamingo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Olteanu a a fost ales admistrator special al Flamingo

  Adrian Olteanu, preşedintele Flamingo, a fost ales administrator special al companiei aflate în prezent în insolvenţă, de către acţionarii Flamingo International, care au aprobat susţinerea financiară a retailerului prin împrumuturi sau alte  modalităţi de finanţare, potrivit unui comunicat al companiei

 • Unde a greșit Flamingo?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde a greșit Flamingo?

  Optimismul exagerat, gradul de îndatorare ridicat şi restructurarea tardivă au dus la intrarea în insolvenţă a unui business care promitea

 • Oferta de obligaţiuni a Flamingo, suspendată pe o perioadă nedeterminată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta de obligaţiuni a Flamingo, suspendată pe o perioadă nedeterminată

  Administratorul judiciar al Flamingo International, RVA Insolvency Specialists a suspendat pe o perioadă nedeterminată oferta publică de vânzare de obligaţiuni derulată de companie, după ce operaţiunea fusese suspendată de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), potrivit Mediafax.

 • De ce nu mai poate zbura Flamingo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu mai poate zbura Flamingo

  Împrumuturile fără susţinere şi explozia creditelor cu buletinul au dus compania condusă de Adrian Olteanu aproape de faliment. Flamingo, al treilea jucător din retailul de electronice şi electrocasnice autohton, este cea mai mare firmă intrată în insolvenţă pentru a se proteja de creditori.

 • Băncile comerciale nu mai pot împrumuta guvernul - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băncile comerciale nu mai pot împrumuta guvernul - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre imposibilitatea băncilor de a mai împrumuta Guvernul, despre intrarea companiei Flamingo în stare de insolvenţă, pentru a scăpa de bănci, dar şi despre primele mai mici de sărbători. Printre alte subiecte, Real nu resimte criza, aşa că deschide încă un magazin în România, iar BRD a micşorat dobânzile la credite.

 • Flamingo, executat silit de creditori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flamingo, executat silit de creditori

  Retailerul a cerut declanşarea procedurii de reorganizare judiciară pentru compania Flanco, după ce ING Bank a început să execute silit stocurile unor magazine. Compania Flamingo, deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu, solicită protecţia instanţei, dar nu renunţă la planurile de dezvoltare.

 • Flamingo cere reorganizarea judiciară pentru Flanco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flamingo cere reorganizarea judiciară pentru Flanco

  Retailerul de electrocasnice şi electronice Flamingo a cerut declanşarea procedurii de reorganizare judiciară a Flanco, după ce ING Bank a început executarea silită a stocurilor companiei din anumite magazine, potrivit unui comunicat al companiei.

Modifică Setările