Stiri despre fistic

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Imaginile sărăciei: Metoda prin care supermarketurile vor să-i descurajeze pe hoţii de conserve. „De când am găsit soluţia asta se fură mai puţin” FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imaginile sărăciei: Metoda prin care supermarketurile vor să-i descurajeze pe hoţii de conserve. „De când am găsit soluţia asta se fură mai puţin” FOTO

  Anul 2021 a adus în întreaga lume o inflaţie şi o creştere galopantă a preţurilor alimentelor, fără precedent în ultimii 10 ani. Iar în România, deşi în teorie preţurile sunt ceva mai mici decât în Occident, ele sunt şi mai greu accesibile, din cauza puterii scăzute de cumpărare a populaţiei.

 • Reţeta inedită de prăjitură cu
cocos, ananas şi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta inedită de prăjitură cu cocos, ananas şi fistic

  O prăjitură simplă şi rapidă, cu un amestec special de arome şi gusturi, prăjitura cu cocos, ananas şi fistic este uşor de preparat. Vă prezentăm în cele ce urmează paşii necesari pentru a prepara această prăjitură delicioasă.

 • Cum se prepară baclavaua cu nuci, fistic şi miere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară baclavaua cu nuci, fistic şi miere

  Desert turcesc, baclavaua este considerată una dintre cele mai cunoscute prăjituri ale Orientului. Nu trebuie să mergeţi sute de kilometri pentru a vă bucura de gustul său, pentru că delicioasa prăjitură poate fi pregătită şi în casă.

 • Alimente care conţin o cantitate mare de estrogen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care conţin o cantitate mare de estrogen

  Estrogenul este hormonul feminin responsabil pentru buna funcţionare a sistemului reproducător, însă joacă un rol important şi în starea de dispoziţie a fiecăreia. Când nivelul de estrogen este scăzut sau există fluctuaţii, metabolismul corpului este dat peste cap. Încep să fie prezente transpiraţia excesivă, schimbările de dispoziţie, creşterea în greutate, oboseala, dureri frecvente de cap, scăderea libidoului şi lista poate continua.

 • Tort cu iaurt şi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort cu iaurt şi fistic

  După o masă copioasă, ai nevoie de un desert mai uşor, iar această prăjitură răcoritoare îţi scurtează timpul petrecut în bucătărie.

 • Prăjitură cu ciocolată, nuci şi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu ciocolată, nuci şi fistic

  Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.

 • Potasiul: la ce foloseşte şi de unde îl luăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Potasiul: la ce foloseşte şi de unde îl luăm

  Fiecare părticică din corp are nevoie de potasiu pentru a exista. Asta pentru că, alături de sodiu şi clor, el susţine activitatea electrică a celulelor, proces fundamental vieţii.

 • De ce e bine să consumi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să consumi fistic

  Originar din Orientul Mijlociu, fisticul este un fruct apreciat datorită beneficiilor pe care le are asupra organismului. Iată de ce este bine să-l incluzi în dietă:

 • Cine „are voie“ să mănânce nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine „are voie“ să mănânce nuci

  Alunele, fisticul, nucile, migdalele sau alte fructe oleaginoase sunt foarte sănătoase. Studiile susţin că au proprietăţi de protejare a inimii, că ajută la creşterea „colesterolului bun“ sau chiar că ajută la slăbit. Toate aceste lucruri sunt adevărate, însă nu pentru oricine.

 • Secretul sănătăţii pentru foştii fumători: vitamina E
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul sănătăţii pentru foştii fumători: vitamina E

  Fumatul afectează serios inima şi vasele de sânge, astfel că persoanele care au fumat mulţi ani au un risc crescut de boli cardiovasculare şi, în special, de infarct. Renunţarea la viciu este cea mai puternică armă împotriva bolilor de inimă, iar vitamina E grăbeşte procesul de „însănătoşire“ a sistemului cardiovascular, arată un studiu recent.

 • Vrei să ai o sănătate de fier? Mănâncă fistic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să ai o sănătate de fier? Mănâncă fistic!

  Fisticul ajută la menţinerea sub control a tensiunii arteriale, previne îmbătrânirea şi bolile cardiovasculare şi este un aliat imbatabil antistres. Iată ce alte beneficii mai aduce organismului.

 • Iran: războiul fisticului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iran: războiul fisticului

  Americanii şi iranienii îşi dispută supremaţia asupra exportului acestui fruct considerat o delicatesă încă din Antichitate. De câteva decenii bune, Washingtonul şi Teheranul se „bat“ fără menajamente pentru a cuceri piaţa mondială a acestei mici alune verzi cu gust inconfundabil.

Modifică Setările