Stiri despre filme

  1322 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proiecţii de filme la Sage Café
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiecţii de filme la Sage Café

  Ultima zi a CafeKultour va cuprinde diseară proiecţie de filme la Sage Café. De la ora 20.00 va începe pelicula „Timpul schimbării - Retrospectivă“, o producţie România-Germania.

 • Constanţa: Nea Mărin Miliardar se întoarce la mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Nea Mărin Miliardar se întoarce la mare

  La hotelul Vega vor fi proiectate în acest weekend mai multe filme prezentate chiar de actorii care au jucat în filmul nea Mărin Miliardar. Scene din această peliculă s-au filmat chiar în incinta acestui hotel.

 • Filme la Alba Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme la Alba Mall

  În această după amiază, clienţii din Alba Mall, dar şi simplii iubitori ai filmelor, sunt aşteptaţi la un eveniment aparte. În incinta mall-ului au loc proiecţii de filme pentru toate vârstele. Cei mici se pot bucura de două pelicule.

 • Drive In Cinema se redeschide în weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drive In Cinema se redeschide în weekend

  Primul cinematograf Drive In Digital din ţară se redeschide în această sâmbătă, astfel cei care vor să vizioneze din maşină filme vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, între 10 şi 16 aprilie.

 • VIDEO Colecţie cu filmele lui Charlie Chaplin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Colecţie cu filmele lui Charlie Chaplin

  De joi, 8 aprilie, „Dilema Veche“ va apărea într-o formă nouă şi va fi însoţită, până la 27 mai, de DVD-uri ce-l au ca protagonist pe celebrul actor. „Dictatorul“, „Goana după aur“, „Circul“, „Luminile oraşului“, „Domnul Verdoux“, „Piciul“, „Timpuri noi“ şi „Retrospectiva Chaplin“ sunt cele opt DVD-uri care vor fi vândute cu revista.

 • DVD playerul care cenzurează filmele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DVD playerul care cenzurează filmele

  O companie americană a inventat un sistem electronic de filtrare a filmelor de pe DVD pentru părinţii care au fost de multe ori surprinşi de scene de nuditate sau violenţă în peliculele pe care le vizionau alături de copiii lor, scrie „The Daily Mail“.

 • Ce rol au eroii din copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rol au eroii din copilărie

  Supereroii din filme şi din desenele animate au toate calităţile pentru a deveni şi eroii copilului tău. Dar uneori, micuţii pot considera drept eroi şi personaje ce pot avea o influenţă negativă asupra lor.

 • În sfârşit, avem un cinematograf 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În sfârşit, avem un cinematograf 3D

  „Luna", primul cinematograf 3D din Brăila, a trezit interesul iubitorilor de film, care au umplut sala la proiecţia filmului „Aventurile lui Sharkboy & Lavagirl".

 • Carlos Saura aduce filmele sale la „Elvira Popescu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carlos Saura aduce filmele sale la „Elvira Popescu“

  Regizorul spaniol va fi prezent la Bucureşti cu o serie de filme ce vor fi proiectate de astăzi şi până duminică la cinematograful de pe Bulevardul Dacia. În această seară, de la ora 19.00, va avea loc proiecţia de gală, în prezenţa lui Carlos Saura, cu filmul „Io, Don Giovanni“.