Stiri despre filme de craciun

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Număr record de filme cu tematică de Crăciun în 2021
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Număr record de filme cu tematică de Crăciun în 2021

  Producţia de filme cu tematică de Crăciun a atins un nivel record anul acesta, cu mai mult de 200 de lungmetraje şi filme de televiziune fiind listate de Internet Movie Database (IMDb) pentru lansare în 2021.

 • Cele mai frumoase filme de Crăciun: recomandări pentru serile de sărbătoare VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase filme de Crăciun: recomandări pentru serile de sărbătoare VIDEO

  Sărbătorile de Iarnă sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, după ce aţi despachetat cadourile şi aţi luat masa împreună, una dintre cele mai la îndemână variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. În acest sens, vă prezentăm o listă a celor mai frumoase şi apreciate filme de Crăciun.

 • Ce vedem la TV de Crăciun: programele speciale pregătite de posturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vedem la TV de Crăciun: programele speciale pregătite de posturi

  Televiziunile au pregătit programe speciale dedicate sărbătorilor de iarnă din care nu lipsesc filmele tematice, concertele de colinde şi ediţii ale unor show-uri de succes. „Adevărul“ vă prezintă oferta posturilor pentru zilele de 24, 25 şi 26 Decembrie.

 • Filme de Crăciun care merită urmărite în seara aceasta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme de Crăciun care merită urmărite în seara aceasta

  Cei care vor să vadă filme de Crăciun şi să intre în spiritul sărbătorilor şi prin interemediul micului ecran au în program TV de Ajun câteva pelicule interesante. Iată câteva recomandări pentru seara de 24 decembrie, seara de Ajun:

 • VIDEO La ce filme ne uităm de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La ce filme ne uităm de Crăciun

  Sărbătoarea Crăciunului este un moment prielnic de a petrece timp de calitate cu familia şi ce motiv mai bun decât a ne strânge laolaltă decât vizionarea unui film.

 • Filme de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme de Crăciun

  Vă prezint patru filme din epoca clasică a filmului de Hollywood. Patru poveşti despre relaţia dintre virtuţile morale şi fericire.

 • Lucruri inedite despre cele mai îndrăgite filme de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri inedite despre cele mai îndrăgite filme de Crăciun

  Ştiaţi că Grinch, omuleţul verde care urăşte Crăciunul, nu a fost întotdeauna...verde? Sau că filmul „Miracle on 34th Street/ Miracolul de pe strada 34“ a fost lansat în vara anului 1947 şi a fost promovat ca o poveste de dragoste, fără nicio legătură cu sărbătorile de iarnă? Publicaţia „Huffington Post“ a întocmit o listă a celor mai ciudate lucruri pe care cinefilii nu le ştiu despre filmele de Crăciun.

 • Filme de Crăciun, cu „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme de Crăciun, cu „Adevărul“

  MIERCURI, 17 noiembrie Timp de şapte săptămâni veţi putea achiziţiona la preţul de 11,99 lei cele mai renumite pelicule dedicate sărbătorilor de iarnă. Primul DVD din serie este „Cum a furat Grinch Crăciunul“ şi va fi însoţit de boxul colecţiei, oferit gratuit cititorilor.

Modifică Setările