Stiri despre film menu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum dai afară un profesor. De la Comisia de Etică
la plîngerea penală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum dai afară un profesor. De la Comisia de Etică la plîngerea penală

  Mai ţineţi minte cazul din ianuarie 2015, al poliţistei de la Bistriţa, hărţuită de şefii ierarhici care o bănuiau de colaborare cu Corpul de Control al Poliţiei Române? Mai ţineţi minte cum o trimiteau în ture de noapte sau să patruleze singură, ca să-şi „rupă capul“?

 • „Războiul“ cinematografiei continuă: Florin Zamfirescu acuză „grava imixtiune a Universităţii Babeş-Bolyai în autonomia universitară a UNATC“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Războiul“ cinematografiei continuă: Florin Zamfirescu acuză „grava imixtiune a Universităţii Babeş-Bolyai în autonomia universitară a UNATC“

  Mai multe cadre universitare de la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj s-au solidarizat, prin intermediul unei scrisori deschise, cu Andrei Rus şi Andrei Gorzo, profesori aflaţi în conflict cu conducerea UNATC. Replica instituţiei din Bucureşti nu a întârziat să apară, din partea lui Florin Zamfirescu, care a postat un nou mesaj pe pagina personală de Facebook.

 • Luiza Vasiliu:
	Abuzuri la UNATC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luiza Vasiliu: Abuzuri la UNATC

  La începutul acestei săptămîni, Andrei Rus a fost convocat în faţa Comisiei de Etică a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale în urma unui denunţ, că nu pot să-i zic altfel, formulat de Sergiu Anghel.

 • Ce se ascunde în spatele scandalului de la UNATC?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele scandalului de la UNATC?

  Urmăresc de câteva zile cum decurge scandalul din UNATC. În presă, pe Facebook, în curtea universităţii se dau lupte grele. Se aduc acuze, numele UNATC e murdărit de şi din toate părţile şi asta e cel mai trist, mai ales pentru cineva care a trecut prin acea universitate. Mai puţin clar este, deşi s-a scris şi s-a comentat enorm, pentru ce anume se duce această luptă şi ce anume se urmăreşte cu ea.

 • Abuz la UNATC. Radu Jude şi Gianina Cărbunariu împotriva conjuraţiei mediocrilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abuz la UNATC. Radu Jude şi Gianina Cărbunariu împotriva conjuraţiei mediocrilor

  Pentru că a adus în discuţie nevoia de reformă a UNATC şi comportamentele neconforme cu o universitate de secol XXI ale unor profesori cu funcţii de conducere, lectorul univ. dr. Andrei Rus a fost convocat în faţa Comisiei de etică a UNATC, care a decis – şi înregistrat oficial – desfacerea disciplinară a contractului său de muncă, pentru prejudicii de imagine aduse şcolii şi jigniri la adresa conducerii.

 • Români, vă ordon treceţi Carpaţii! Destinaţia: Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români, vă ordon treceţi Carpaţii! Destinaţia: Mediaş

  Cel mai mare festival de film al verii, MECEFF, iniţiat şi condus de regizorul Radu Gabrea, îşi deschide porţile la Mediaş, una dintre cele şapte cetăţi transilvane, peste o săptămână şi ceva. Ca într-un ritual secret, cinefilii vor putea vedea cu pioşenie, în acest „templu al filmului“ în care se va transforma timp de o săptămână fausticul burg săsesc, pelicule sacrale de Milos Forman, Andrzej Wajda, Miklos Jancso şi Alexandru Tatos.

Modifică Setările