Stiri despre filantropica

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La banii noştri nu ne mai permitem şi demnitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La banii noştri nu ne mai permitem şi demnitate

  Avem o ţară tristă. O ţară pe care au înţeles-o doar doi activişti comunişti, bătrâni, îndârjiţi şi lipsiţi de orice empatie socială. Silviu Brucan şi Ion Iliescu sunt cei care au priceput ce e cu noi, unde o să ajungem şi au profeţit dezolarea la construcţia căreia au contribuit din plin. Suntem atipici, pe dos, visăm ordine şi disciplină în timp ce lumea noastră se împarte în grupuri de interese şi cumetrii sinistre.

 • Atacul haidamacilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atacul haidamacilor

  „Vă e milă? V-am luat banii!“ Replica personajului Pepe din filmul Filantropica, după scenariul lui Nae Caranfil, interpretat magistral de regretatul actor Gheorghe Dinică, a fost parcă mai actuală ca oricând în timpul sărbătorilor de iarnă.

 • Dezbatere despre „Filantropica“ între Mircea Diaconu şi elevi, fără Mircea Diaconu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere despre „Filantropica“ între Mircea Diaconu şi elevi, fără Mircea Diaconu

  Un grup numeros de liceeni au venit la Cinema Europa în această dimineaţă, de la 10.00, pentru a urmări filmul „Filantropica“ şi a discuta pe marginea lui împreună cu Mircea Diaconu. Actorul care joacă rolul principal în filmul lui Nae Caranfil a făcut însă doar act de prezenţă înainte de începerea filmului şi s-a retras, scuzându-se că trebuie să ajungă la nişte filmări.

 • Cerşetorii din Ploieşti au luat lecţii din „Filantropica“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cerşetorii din Ploieşti au luat lecţii din „Filantropica“

  Ploieştenii au putut vedea, în cele trei seri ale Festivalului de film de la Ploieşti, proiecţii în aer liber ale unora dintre cele mai iubite filme româneşti. „Filantropica", difuzată aseară la Sala Sporturilor, a trezit şi interesul cerşetorilor din oraş.

 • Portret: Cristi Gheorghe, băiatul rău din “Filantropica”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret: Cristi Gheorghe, băiatul rău din “Filantropica”

  Actorul Dramaticului gălăţean, deja un nume consacrat în teatrul românesc, a interpretat unul dintre rolurile principale în filmul Filantropica. Cine a văzut filmul "Filantropica", în regia lui Nae Caramfil, cu regretatul Gheorghe Dinică în rolul principal îşi aminteşte cu siguranţă de Robert, "băiatul rău", care în cele din urmă ajunge să cerşească.

 • Secretele Mineriadei /Nae Caranfil: dragostea în vremea Golaniadei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele Mineriadei /Nae Caranfil: dragostea în vremea Golaniadei

  Regizorul filmului „Filantropica“ s-a jucat şi de-a Romeo, şi de-a Ion Iliescu în balconul din Piaţa Universităţii. Nae Caranfil a ţinut patru discursuri de la balconul Facultăţii de Geologie: trei pentru manifestanţii anti-fesenişti şi unul pentru o „necunoscută“ din mulţime. 

 • Iaşi: Reţeaua „Filantropica“ a ajuns pe masa judecătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Reţeaua „Filantropica“ a ajuns pe masa judecătorilor

  Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi au finalizat ancheta în cazul uneia dintre cele mai mari reţele de înşelăciuni prin firme fantomă, din ţară. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor.

 • Bucureşti: „Filantropica“ de Berceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Filantropica“ de Berceni

  Un „băiat deştept“ cazează persoane fără adăpost într-o magherniţă acoperită cu scânduri şi celofan de la marginea Bucureştiului. Oamenii plătesc 180 de lei pe lună ca să doarmă într-o cameră de 10 metri pătraţi, pe care trebuie să o împartă cu alte patru persoane.

 • Cerşetori „dresaţi“ cu biciul pentru cai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cerşetori „dresaţi“ cu biciul pentru cai

  Un clan de interlopi din Suceava şi-a organizat o reţea de cerşetorie după un scenariu aproape identic cu cel al filmului „Filantropica“. Zeci de persoane au fost racolate de interlopi din Moldova şi au fost trimise la cerşit în străinătate. Cei care nu reuşeau să obţină sume mari de bani erau bătuţi cu bestialitate.

Modifică Setările