Stiri despre fidelio

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fidelio, din nou la ONB (şi singura dată)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fidelio, din nou la ONB (şi singura dată)

  După premiera din 2016, care a închis cel mai agitat sezon al ONB din istoria postbelică, Fidelio regizat de Graham Vick a avut al doilea spectacol abia acum, ceea ce pune în discuţie modul în care sunt cheltuiţi banii publici din bugetul Operei.

 • Fidelio, de trei ori câte zece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fidelio, de trei ori câte zece

  La un an de la premieră, pe 14 Mai 2017 producţia regizorului britanic Graham Vick revine pentru un singur spectacol la Opera Naţională Bucureşti

 • Întoarcerea morţilor vii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea morţilor vii

  V-aţi întrebat vreodată de ce nu vine nici un tânăr în urma matusalemilor din critica muzicală românească? Eu da, şi unul dintre răspunsuri ar putea fi că oamenii aceştia au pervertit ideea de critică până la punctul în care ea a încetat să mai existe în România.

 • „Fidelio” inedit la Opera Naţională Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fidelio” inedit la Opera Naţională Bucureşti

  Prima scenă lirică a României l-a reinvitat pe renumitul Graham Vick să monteze şi un alt spectacol, după recentul şi  destul de controversatul „Falstaff”. A recidivat astfel, cu scopul de a avea pe afiş de două ori un nume celebru, de consistentă circulaţie internaţională. A riscat. De această dată, cu consecinţe diferite.

 • „Fidelio“ de Beethoven sau de Vick?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fidelio“ de Beethoven sau de Vick?!

  În trecuta stagiune, Opera Naţională Bucureşti a oferit publicului o nouă montare cu Falstaff de Verdi, în regia britanicului Graham Vick, notorietatea acestuia prevalând (pentru unii) în faţa libertăţilor pe care şi le-a permis în acea viziune extrem de controversată.

 • Un Fidelio pentru toate vremurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Fidelio pentru toate vremurile

  Ultima premieră a uneia dintre cele mai zbuciumate stagiuni ale ONB a fost Fidelio, opera lui Beethoven, un manifest idealist incomparabil. Dar ce sezon!

 • INTERVIU Graham Vick: „Deja sunteţi prizonieri“. Regizorul pregăteşte premiera „Fidelio“, de pe 1 iulie, de la Opera Naţională Bucureşti  FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Graham Vick: „Deja sunteţi prizonieri“. Regizorul pregăteşte premiera „Fidelio“, de pe 1 iulie, de la Opera Naţională Bucureşti  FOTO

  Vineri, 1 Iulie 2016, ONB va prezenta ultima premieră (care va fi şi ultimul spectacol) din stagiune. Regizorul britanic Graham Vick, CBE, revine după mai bine de un an la Bucureşti, după mult comentatul Falstaff din Februarie 2015. L-am reîntâlnit, într-o zi caniculară, pe marele regizor de operă, pentru un interviu despre această nouă punere în scenă a capodoperei lui Beethoven.

 • Botoşani: Fostul patron de la Fidelio îşi pierde averea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Fostul patron de la Fidelio îşi pierde averea

  După declararea falimentului la SC Danilux, firmă care administra lanţul de supermarket-uri Fidelio, mai multe proprietăţi ale omului de afaceri Daniel Mihăilă au fost scoase la licitaţie de către o societate de insolvenţă din Iaşi.

 • „Fidelio“, singura operă a lui Beethoven
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fidelio“, singura operă a lui Beethoven

  Creaţia compozitorului german va fi distribuită vineri, împreună cu „Adevărul“, în cadrul colecţiei „Mari spectacole de operă“. Al treilea titlu, care va însoţi ziarul „Adevărul“, include un pachet format dintr-un album, un CD şi un DVD, la preţul de 19,99 lei.

 • „Fidelio“, sub bagheta unui geniu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fidelio“, sub bagheta unui geniu

  Vineri, 1 octombrie Opera „Fidelio“ de Ludwig van Beethoven va fi distribuită, împreună cu „Adevărul“, la preţul de  19, 99 lei. Al treilea număr al colecţiei „Mari spectacole de operă“ cuprinde un album cartonat, un CD şi un DVD.

 • Beethoven, numai cu „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beethoven, numai cu „Adevărul“

  Ziarul va fi însoţit vineri, 1 octombrie, de un pachet care conţine un album, un CD şi un DVD, cu opera „Fidelio“. Al treilea titlu din  colecţie va fi distribuit săptămâna viitoare la preţul de 19,99 lei. Pe CD veţi putea asculta înregistrarea operei dirijate de celebrul Wilhelm Furtwängler.

 • „Adevărul“ aduce Marea Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul“ aduce Marea Operă

  Ziarul „Adevărul“ va distribui în fiecare vineri un pachet, care conţine o carte, un CD şi un DVD, cu cele mai mari spectacole de operă. Noua colecţie include 15 titluri. „Carmen“, primul volum, va fi distribuit gratuit, vineri, împreună cu ziarul „Adevărul“. Preţul celorlalte 14 volume va fi de 19,99 lei fiecare.

 • Colecta pentru Cerasela, continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecta pentru Cerasela, continuă

  Cei care îşi fac cumpărăturile în supermarket-urile Fidelio din Botoşani vor putea dona în continuare sume pentru Cerasela Mihovici. Marţi, mama Ceraselei a ridicat aproape 1.900 de lei din urnele amplasate în punctele Fidelio.

Modifică Setările